Skeid spilte uavgjort mot HamKam

Begge lag hadde sine muligheter i treningskampen, men sløste med sjansene. Dermed endte det målløst på Hamar.

Kun minuttet er spilt når Tavakoli vinner ballen på Kammas havldel, forserer og legger inn, Kammas forsvarer får ikke klarert, men Andresens skudd blir blokkert. Stor sjanse!

Skeid presser som vanlig høyt fra start, noe kommentatoren til Østlendingen entusiastisk poengterer.

Fint angrep fra hjemmelaget og innlegget fra Vaagan Moen heades mot mål, den går over Lysgård, men treffer tverrligger. Buduson kommer så til et par innlegg, men begge er svake og blir klarert.

Kvarteret er spilt når Hamkam forserer ned høyresiden, og innover i banen, men skuddet blokkeres. 16 minutter spilt når Can dribler seg inn i feltet og fyrer av, men keeper strekke seg i hele sin lengde for å redde skuddet. God sjanse til Skeid der!

Skeid tar mer over spillet nå og spiller seg flott ut bakfra, Yusuf sender en nydelig kule over til Buduson, men mottaket er for dårlig og ballen ruller over dødlinja.

– Sjansefattig og tam kamp til nå, lyder dommen fra Østlendingen når halve omgangen er unnagjort.

Hamkam holder så på å ta ledelsen etter at de kommer til skudd, men Lysgård redder. Når halvtimen er passert får Skeid corner, ballen detter ned foran Aleesami, men skuddet går utenfor. Nære 0-1 der!

Så kommer et nydelig fremspill fra Mahnin til Buduson, som blir hindret og går i bakken i feltet, men dommer gjør intet tegn til å peke på straffemerket. Var nok riktig det.

Omgangen nærmer seg slutten når Skeid får en kjempesjanse. Can skyter ballen inn i feltet, men Tavakoli får ikke en tå på ballen. Deretter får HamKam en mulighet, men Aleesami redder forsøket på streken!

Skeid har vært fullt på høyde med mjøslaget i første omgang, og hatt hver sin halvdel.

Etter hvilen bølger kampen fram og tilbake de første ti uten de store sjansene. Andresen forserer så ned til dødlinja og legger hardt inn, men Kamma-forsvareren bryter like foran Buduson og gir corner.

Sesongkort for 2019-sesongen? Les mer og bestill her!

Den første, store sjansen er det HamKam som får når de kommer på en overgang, men forsøket til Vaagan Moen går utenfor stengene til Fiskvik.

Skeid kommer på en fin overgang, Can spilles igjennom, runder keeper som hindrer han og Can faller, men dommeren er ikke gavmild med straffene i dag.

Kampen åpner seg opp, og begge lag skaper halvsjanser, uten at det blir uttelling. Torshov-gutta klarer også å etablere spill på hjemmelagets halvdel og de sliter med å få tak i ballen.

Etter 24 minutter holder imidlertid Kamma på å ta ledelsen i det Mendy er nære på å pirke ballen forbi Fiskvik. Så er det Skeids tur igjen, og Andresen får ballen på hjørnet av 16-meteren, forserer inn og fyrer, men like over.

Se Skeids terminliste

HamKam har tatt over kampen i det kvarteret gjenstår og Skeid gjør flere bytter. Nære på for Kamma like etter byttene, men skuddet klarer Fiskvik såvidt å fiste utenfor. To cornere gir heller ikke uttelling for grønntrøyene.

Minuttet igjen av ordinær tid når Hickson er fri og spiller til Ismail, men skuddet er for svakt og går utenfor.

Kampen ender 0-0 på Børstad kunstgress.

A-laget drar nå til spanske Marbella og treningsopphold fra 26.2 til 5.3. Der møter gutta Nest Sotra 3. mars kl.16:30.