Skeid sløste seg til seier

Spillerne sto nærmest i kø for å score i lørdagens oppgjør mot Eidsvold Turn. Kampen ble vunnet 2-0, etter et sjansesløseri av en annen verden. Se video med alle høydepunktene!

Kampen starter med et klart Skeid-overtak, og det skal kun gå fire minutter før ballen ligger i nettet bak Eidsvold Turn-keeperen. Etter litt klabb og babb i feltet får Johnny Buduson trillet ballen ut til Simen Hestnes på 17 meter, og han styrer ballen i det høyre hjørnet!

Skeid fortsetter å dominere og etter 27 minutter spilles høyreback(!) Matarr Kah fri av Henning Andresen og skyter, ballen går i stolpen, og Buduson er påpasselig fremme med pannebrasken og det står 2-0!

For å unngå skrivekrampe henviser istedet referenten til nedenstående video med alle sjansene samt scoringene til Simen og Johnny!

Målscorer Simen Hestnes blir også kåret til beste Skeid-spiller av Oksene, og kan nyte seieren og en nydelig oksestek fra Strøm-Larsen på Torshov.

Neste kamp er borte mot Hødd søndag 16.8 kl. 17:00.