Skeid slo Strømmen

Skeid vant 3-2 over Strømmen i lørdagens treningskamp. Keivan Ghaedamini, Simen Hestnes og Johnny Buduson scoret målene.

Bilde: Johnny Buduson scoret 3-2-målet mot Strømmen (Arkivfoto: Anders Vindegg)

Det ser ut til at trenerteamet ledet av Gard Holme gjør en god jobb. Lørdag 15. februar ble Strømmen slått 3-2 i treningskamp. Det var ikke bare resultatet som varmet Skeid-hjertene. I store deler av kampen viste gutta meget bra spill. OBOS-laget Strømmen ble tidvis utspilt av aggressive Torshov-gutter.

Se Skeids tre scoringer nederst i artikkelen!

Gard Holme velger, som i de tidligere treningskampene, å dele troppen i to. En XI i første  omgang og en ny XI i annen omgang. Dermed er det ikke et foretrukket førstelag i noen av omgangene.

Det varer ikke lenge før Skeid-gutta får overtaket i spillet. Vingene og sidebackene åpner Strømmens forsvar flere ganger ved å forsere ned til dødlinja. Det er også slik gutta setter det første målet. David Hickson legger fra dødlinja en hard markkryper, på bakerste stolpe dukker Keivan Ghaedamini opp. Flott samspill av den «gamle» Skeid-gutten David og den «nye» Keivan. Det er spilt en halvtime og lystavla viser 1-0.

I resten av omgangen fortsetter de røde/blå å være det førende laget. De grå/røde får et par farlige overganger, men mellom stengene viser Idar Lysgård hvem som er sjefen. Dessuten dirigerer Fredrik Berglie forsvaret med pondus og ro.

Dommeren gjør seg klar for å blåse for pause, men Taofeek Ismaheel er ikke ferdig med økta. Han kommer ned til dødlinja og legger en perfekt 45 graders pasning ut i feltet. Hestnes gjør ingen feil, kula lager kremmerhus i nota.

Lystavla viser 2-0, omgangen har vist at gutta har gjort store fremskritt siden treningskampene mot Kjelsås og GIF.

Johnny header inn 3-0

Etter pausen er det bare to spillere igjen fra første omgang, Fredrik Berglie og Henning T. Andresen. Men det nye laget fortsetter med det gode spillet. Etter 9 minutter stusser Johnny Buduson et innlegg, ballen streifer utsida av stolpen. Men et par minutter senere bommer han ikke. Hassan Yusuf legger et presist innlegg mot bakerste stolpe, og pannebrasken til Buduson sender kula i nota, 3-0 til Torshov-gutta.

Etter et drøyt kvarter blir Berglie og Andresen byttet ut, inn kommer Emil Tjøstheim og Hans Jacob Thomsen. Noen få minutter senere får Strømmen en opptur, to kvitteringer gjør at lystavla viser 3-2.

Flere mål blir det ikke, selv om de fåtallige Oksene på tribunen holder god stemning i hallen og forlanger straffe når Stian Pettersen blir taklet inne i feltet.

Neste treningskamp er mot Asker i LSK-hallen lørdag 22. februar kl. 11:00.

Laget i første omgang:
Idar Lysgård - Matarr Kah, Haydar Altai, Keivan Ghaedamini - Moa Mahnin, Henning T. Andresen, David Hickson - Simen Hestnes, Taofeek Ismaheel, Abel Stensrud

Laget i andre omgang:
Michael Lie - Marius Rygel, Christoffer Angell, Fredrik Berglie, Jonas Bergersen - Hassan Yusuf, Henning T. Andresen, Sander Birkeland - Stian Pettersen, Rasmus Lohne, Johnny Buduson.

Hans Jacob Thomsen og Emil Tjøstheim kom inn på banen etter 60 minutter. De erstattet Fredrik Berglie og Henning T. Andresen