20230105_152948 (1)

Skeid satser med markedsansvarlig

Espen Gustavsen i fulltid

Annonse:

PRESSEMELDING

Espen Gustavsen kom til Skeid i 2019 som ung og lovende praktikant fra Sport Management-studiet på Høgskolen i Molde. Siden den gang har Espen gradvis jobbet seg opp fra ulike treneroppdrag, vikariater og ekstraprosjekter til å nå ta steget over til å jobbe med markedsarbeid på fulltid for Torshov-klubben.

Markedsansvarlig på fulltid

- Espen kom til Skeid i januar 2019, og har etter hvert fått bra fartstid innen ulike områder i klubben. Han har stort sett hatt hovedvirke som fotballtrener med ulike ekstraoppgaver, og har over tid fått økt ansvar og blitt en betrodd medarbeider i klubben, forteller daglig leder Daniel Holmeide Strand.

I fjor ble Espen spurt om å bistå nettopp Daniel med markedsarbeidet, og det har fungert såpass godt for begge at det nå blir fast jobb som markedsansvarlig i fulltid.

- Da jeg startet i Skeid i 2018 var det kun jeg som administrativt ansatt i fulltid i Skeid, og i tråd med den ganske store veksten vi har hatt siden da har vi også måttet ha inn mer folk for å henge med på alle oppgavene som skal løses. Særlig det å spille i OBOS-ligaen krever mye av laget rundt laget, og skal vi nå målene våre må vi ha dedikerte folk også på marked.

For nettopp partnerinntektene er noe Skeid må styrke om vi skal fortsette å utvikle oss i riktig retning.

- Ser vi på partnerinntektene til klubber utenfor Oslo vi gjerne skal være bedre enn sportslig ligger vi langt bak. Det er en kjent Osloutfordring det, og selv om vi har hatt en ganske bra vekst her over tid tross pandemier og kriger går dette i riktig retning. Men Espen skal få henge i, for gapet til bygdeklubbene i ligaen hvor bedehuset, fotballklubben og bensinstasjonen er eneste lokalt tilbud er det litt flere aktører i Oslo. Men han har kommet godt i gang, og resultatene av høstens arbeid gleder vi oss til å presentere framover, avslutter Daniel.

Gleder seg til fortsettelsen

Espen selv trives godt i sin nye rolle, og går på med stort engasjement.

- Jeg har trent både gutte- og jentelag de siste årene, og skal fortsette som trener på kveldstid for jentelaget jeg trener nå, mens markedsrollen er primæroppgaven min nå. Det har vært artig å lære en del nytt her, og det motiverer veldig å hjelpe Skeid til å ta nye steg på partnersiden, sier Espen.

I januar holder Espen på med både nysalg og reforhandlinger, og er godt i rute foran året.

- Vi har et aktivt år foran oss med møtebørs i samarbeid med OABIK og egne sosiale aktiviteter. Vi skal gjenta ølkveld og konsert på Sagene Bryggeri, som var en stor suksess i fjor. Med tysk pølsemeny og saurkraut fra Strøm-Larsen blir det nok kø i døra i år også. Så er det alltids plass til nye samarbeidspartnere, så det er mange dører som skal bankes på og telefoner som skal ringes.

Men det er selvfølgelig lov å ta kontakt med oss også om du vil være med på Skeids reise framover. Espen nås kjapt og enkelt på [email protected] eller telefon 94256965. 

Annonse:
Publisert: 05.01.2023, oppdatert: 25.01.2023
Skrevet av: Skeid Media