Skeid mot strømmen

I regnværet på Strømmen stadion hadde lagene hver sin omgang. Kampen endte 1-1 etter en perle fra Johannes Nunez i andre omgang.

Annonse:

Utgangspunktet for kampen var grei: Med tap ville Skeid havne lenger ned i sumpa på tabellen. En seier ville skape litt pusterom til lagene bak. Det første kvarteret er det Skeid som har et visst overtak, uten at det skapes noen særlig farlige sjanser.

Omgangen er litt over halvspilt når hjemmelaget får lagt inn i feltet og headet i mål bak en sjanseløs Idar Lysgård. Etter scoringen går lufta litt ut av de sortkledde, og Strømmen er nære ved å score både to og tre ganger. Kun en god Idar Lysgård hindrer hjemmelaget fra å øke ledelsen før pause.

I andre omgang endrer kampen karakter fullstendig. Nå er det Skeid som kjører kampen. Fem minutter er spilt etter hvilen når et innlegg fra Johnny Buduson nesten settes i mål fra kort hold av Hassan Yusuf.

Knapt kvarteret er spilt når Nordlie setter inn Johannes Nunez for El Amrani. Minuttet etter mottar han ballen, avanserer noen meter før han banker ballen opp i keepers høyre kryss! Dette er Nunez første seriescoring for sesongen, og for et mål det ble!

47672725382_98408f60ae_k
Johannes Nunez scoret årets første seriemål borte mot Strømmen. (Arkivfoto: Anders Vindegg)

Skeid fortsetter å trykke på, når 70 minutter er passert header David Tavakoli et innlegg i mål, men dommer annullerer korrekt for offside. Nordlie setter så inn Ismaheel Taofeek for Mesut Can, og han er veldig nære å sende Skeid i ledelsen fra tre meters hold.

Tre minutter på overtid skyter Buduson i tverrliggeren, men kampen ebber ut med 1-1. Marginene er nok en gang ikke på Skeids side. Men med tanke på den dårlige førsteomgangen, er vel uavgjort et rettferdig resultat.

Neste kamp er mot Kongsvinger på Gjemselund 28.7 kl. 18:00.