Simen Hestnes er med videre

Raufoss-dødaren med toårskontrakt

Vi er utrolig glad for å ha kommet til enighet med Simen Hestnes om fortsatt spill i Skeid. Simen er opprinnelig fra Ski, og spilte aldersbestemt fotball i Ski Fotball før han senere tok turen til Vålerenga. I Vålerenga var Simen del av den sterke 1996-generasjon, og fikk mange kamper i datidens 2. divisjon Oddsenligaen. På dette laget spilte Simen sammen med andre tidligere Skeidspillere som Dreni Ademaj, Riki Alba og Fitim Kastrati 

... med Raufoss i baklomma
... med Raufoss i baklomma

Fra collegefotball

Simen kom til oss i mai uten matchtrening, etter å ha studert og spilt collegefotball i USA de siste årene. Utover høsten kom formen, og mot Raufoss viste Simen alle hva som bor i han: målpoeng. 9 poeng på NTB-børsen og inn på rundens lag etter å ha scoret 2 og levert 3 målgivende lar seg høre.

 

Viktig for vår satsing

- Vi er utrolig glad for å ha kommet til enighet med Simen. Jeg husker han godt fra Vålerenga 2 da jeg hadde praksis i klubben, og det er en klok spiller som har et godt fotballhode. Simen kommer til å bli en viktig spiller for oss framover, sier daglig leder Daniel Holmeide Strand til Skeid.no.

Vi gleder oss alt til ny sesong.

Simen Hestnes

  • 4 kamper Skeid A - 2 mål

  • 9 kamper Skeid 2 - 6 mål

  • 29 kamper Vålerenga 2 - 9 mål

  • Moderklubb Ski Fotball

Annonse fra Obos-ligaen: