Sesongkort og billetter

Vi nærmer oss seriestart i OBOS-ligaen, og er nå klare med salg av sesongkort og billetter.

Skeid er tilbake, og vi nærmer oss seriestart i OBOS-ligaen 2019. Siste helga i mars får vi besøk av Hamarkameratene på Nordre Åsen, og nå kan du få kjøpt sesongkort og billett.

For akkreditering og fribillett

Sesongkort og forhåndssalg

Billetter og sesongkort kan du kjøpe hos ticketco. Vi forsøker fra i år dette systemet, og du vil få billettene rett på mobilen. På kampdag vil billettørene våre skanne disse ved inngangen.

Billetter og sesongkort finner du her.

På kampdag

På kampdag selges løsbilletter ved inngangen. Det er mulig å kjøpe løsbilletter enten med Vipps eller kontant.

Priser

Vi har økt prisene noe fra i fjor, hvor deler av prisøkningen skyldes merverdiavgift samt bytte til nytt billettsystem. Klubber i de to øverste divisjonene må i motsetning til klubber nedover i divisjonssystemet betale 12 prosent merverdiavgift på billettene.

Vi har også innført betaling for alle barn, også de i Skeidtøy, da vi er pålagt adgangskontroll i toppfotballen. Vi må telle alle tilskuere, og kan kun slippe inn et maksimalt antall tilskuere på kampene. Vi har satt ned prisen på sesongkort for barn med 500 kroner, og halvert prisen på løssalg for barn. Med et sesongkort for barn blir det kun 33 kroner per kamp om man er ivrig og drar på alle kampene i OBOS-ligaen.

Vi har valgt å ikke ha en egen kategori for honnør, da vi alt gir en god rabatt for OBOS-medlemmer.

Sesongkortpriser

KategoriPris inkl. mva
Voksen2.200
OBOS-medlem1.650
Barn til og med 18 år500
Aktiv i Skeid*1200

* Aktive i Skeid er trenere, lagledere og andre med tillitsverv eller spillere over 18 år som er medlem av klubben og på et lag som betaler spilleravgift. For å bestille aktiv-kort må du få en promokode som bestilles her.

 Løssalg

KategoriPris inkl. mva
Voksen200
Okse/OBOS-medlem150
Barn under 18 år50
Bortesupporter200

OBOS 2 for 1

OBOS er hovedsamarbeidspartner for 1. divisjon, derav navnet OBOS-ligaen. Som del av denne avtalen tilbyr OBOS alle sine medlemmer 2 for 1 på seriekampene, som lar deg ta med en person gratis på kamp. Dette gjelder kun løssalg, og kan ikke kombineres med OBOS-rabatten på 25 prosent. OBOS 2 for 1 selges kun på kampdag som løssalgsbillett.

Er du ikke OBOS-medlem kan du melde deg inn her. Medlemskap i OBOS gir deg mange fordeler i Skeid.

Annonse fra Obos-ligaen: