Sesongkort 2021

Vil du være banehopper med oss?

Annonse:

Vi gleder oss til neste fotballsesong, og som eneste klubb i Oslo tilbyr vi sesongkort med banehopping som mulighet på hjemmekamp. Vi går selvfølgelig for alle kamper på OBOS Idrettspark Nordre Åsen, men som sesongkortinnehaver hos Skeid kan du plutselig å krysse av både Vallhall, LSK-hallen, Intility, Consto Arena eller Disen Idrettspark som hjemmebane. 

Aldri kjedelig med Skeid hverken på eller utenfor banen!

Hvor mange får komme på kamp?

Per i dag er det fortsatt maks 200 som får bivåne fotballkamper live i hovedstaden, og skal vi tro på Espen Nakstad skal vi nok leve med viruset til godt inn i sommeren 2021. Så da er det én måte å være garantert billett til alle kampene på, og den garantien heter sesongkort.

Han her ville nok valgt sesongkort.
Han her ville nok valgt sesongkort.

Så unngå å være en av de som ser kamper fra Haraldsheimveien gjennom et gitter, og sikre deg plass innenfor portene. Alle kamper har i 2020 vært helt utsolgt.

Priser

TypePris
Ordinær voksen1.700 kroner
OBOS-medlem1.275 kroner
Barn t.o.m 12 år350 kroner
Barn 13 - 18 år1.000 kroner
VIP-tribunen4.000 kroner

 

Nytt tilbud

I 2021 vil det være mulig å kjøpe fast sete på VIP-tribunen. VIP-tribunen er den med tak, og inkludert i billetten vil det være tilgang til klubbhuset med litt snacks og drikke før kamp og i pausen. Vi har et begrenset antall på disse.

Fysisk sesongkort

Erfaring fra i år er at et fåtall hentet ut sine fysiske sesongkort, og dette er i år i stedet et tilvalg man kan kjøpe. Da sendes sesongkortet hjem til deg i posten. Vi anbefaler å laste ned Ticketco-appen på mobil og ha sesongkortet enkelt tilgjengelig der.

Så da er det bare å smelle til og kjøpe deg en opplevelse for livet gjennom sesongkort hos Skeid.

Det er SA SA SAbla smart.

Til Ticketco

 

Annonse fra Obos-ligaen: