Sesongavslutning i OBOS-hallen

BYM avlyste barneturneringen vår

Annonse:

Da nyheten om at Bymiljøetaten tvangsstengte OBOS Nordre Åsen Idrettspark kom har mange av våre gode venner i Oslofotballen tatt kontakt for å uttrykke støtte, og ikke minst forslag til å hjelpe oss med den banefadesen vi har kommet opp i på ny.

OBOS har vært vår hovedsamarbeidspartner gjennom 25 år, og koblet her to pluss to sammen og fikk fire.

- Jeg synes at det var fryktelig trist at Skeids Høstcup ble avlyst, og tok en telefon til Grei og hørte om den nye OBOS-hallen var ledig denne helga, forteller sponsorsjef i OBOS Ramus Aarflot til Skeid.no.

Det var den heldigvis, og fra Grei kastet Sondre og Asgeir Moripen seg rundt for å tilrettelegge for en aktiv lørdag for Skeids barnelag.

- Vi er glad for å kunne hjelpe Skeid til å berge denne aktivitetshelga, og samtidig få vist fram det flotte nye anlegget vårt, forteller Sondre til Skeid.no.

I OBOS-hallen fikk flere av våre årganger tildelt tider, og organiserte egne miniturneringer. Gutt 2012 ved trener Jakob Vangen Nordbø var godt fornøyd med opplegget.

- Dette ble en helt super formiddag, og vi fikk god hjelp av Grei til å organisere hallen. Vi fikk spilt en minicup med åtte lag på fire baner, hvor alle lag spilte 3 kamper á 20 minutter, forteller Jakob.

Flere av Skeids deltakere på sesongavslutningen mente at en slik hall burde vi også få på plass, og de var omtrent stumme av beundring for det flotte anlegget som Grei har reist oppe hos seg. 

Vi takker OBOS og Grei for at de hjalp oss med å arrangere dette, og mange fornøyde Skeidbarn fikk en god sesongavslutning framfor bare en avlyst cuphelg.

Annonse: