Sen scoring ga tap i Stjørdal

Stjørdals-Blink scorer i siste spilleminutt, og vi taper 1-0 med en tropp bestående av seks debutanter.

Annonse:

(Bilde: Emil Tjøstheim spilte fra start. Arkivfoto: Anders Vindegg)

Skeid drar til Trøndelag med en tropp bestående av hele seks debutanter, i form av keeper Palmi Arinbjörnsson, Karl Omdahl, Noah Fjellestad, Mikkel Lindbäck, Henrik Hagen og Isak Sjøblom.

De to førstnevnte spiller fra start og resten kommer inn som innbyttere. Den første, store sjansen i første omgang er det hjemmelaget som har, når vår gode reservekeeper Palmi redder et godt skudd, gir retur, men avverger sammen med en forsvarer at returen settes i mål.

Skeid med stolpeskudd

Deretter er det Skeids tur, men Maxwell Effiom ekspederer et godt innlegg i stolpen og ut, og Sulayman Bojang kliner til på returen, men til side for mål. Vi har så et par andre gode muligheter, men presisjonen er ikke god nok.

Stjørdals-Blink vil ikke være dårligere i årets siste seriekamp, og er veldig nære; først på et smart skudd og så en heading, men begge forsøkene ender utenfor.

Fem minutter før pausesignalet feilberegner dagens kaptein Stian Pettersen en sprett, og Mats Lillebo får headet med seg ballen og har klar vei mot mål. Han faller så på en rar måte, og det hadde ikke vært overraskende hvis dommeren der hadde blåst for frispark og rødt kort til Stian.

Andre omgang blir særdeles sjansefattig, men våre lovende unggutter på benken får sine debuter for klubben. Det gror godt i Talentfabrikken!

Maxwell Effiom får en stor sjanse på et flott fremspill, men skuddet reddes med en fin benparade av hjemmelagets keeper Tor Erik Larsen. Noen minutter før slutt ville det ikke vært rart hvis vi fikk straffespark i mot oss når en spiss blir dyttet etter et innlegg.

Scoring i siste minutt

Avgjørelsen faller i det siste spilleminuttet, når Andreas Pettersen får avgårde et skudd som Palmi ikke rekker ned på. Dermed ender kampen med hjemmeseier, uten at noen av lagene depper av den grunn. Blink er uansett klar for neste års PostNord-liga, mens vi skal spille kvalifisering.

Mange unggutter som har en veldig spennende framtid foran seg

— Gard Holme

Trener Gard Holme var ikke altfor skuffet etter kampen:

– Ja, det var litt kjedelig det. All ære til gutta, de gjør en kjempefin prestasjon. Det er en skokk med debutanter, mange unggutter som har en veldig spennende framtid foran seg, og hadde fortjent å få med seg et bra resultat etter en god kamp, og litt kjipt at det glipper på slutten, men i det store bildet betyr det ikke all verden, sier trener Gard Holme til Discovery etter kampen.

Kvalifisering på onsdag

Nå er fokus rettet mot den første av to kvalifiseringskamper, som blir mot Arendal. De vant sammenlagt over Ullensaker/Kisa, etter en overraskende 3-0-seier på Jessheim samtidig som denne kampen ble spilt.

Det første oppgjøret går så tidlig som kl. 14:00 onsdag 2. november hjemme på Nordre Åsen, mens returoppgjøret spilles i Arendal lørdag 5. november. Tidspunkt der er ennå ikke spikret.

Alle som har mulighet til å ta fri denne onsdags ettermiddagen må kjenne sin besøkelsestid, så gutta får maksimalt med støtte fra tribunen i denne viktige kampen for klubben!