Seire i generalprøven

A-lagstroppen avslutter sesongoppkjøringen med dobbelseier mandag! Først slår et nesten toppet Skeid-lag VIFs rekrutter 2-0 på Intility, før en annen lagoppstilling snur mot Eidsvold Turn og vinner 2-1 senere på kvelden.

(Forsiden: Gabriel Andersen sto bak utligningen rett før pause)

Mandag 15. juni valgte Gard Holme å dele troppen i to, en XI med noen på benken dro til Intility stadion. Her ble det 2-0 seier for Torshov-gutta over VIFs nest beste menn. Johnny Buduson skåra det ene målet, det andre sørget gutta fra Sotahjørnet å sette i eget bur.

Den andre treningskampen denne mandagen ble spilt på Nordre Åsen. Eidsvoll Turn skal spille i PostNord-ligaen avd 1, for begge lag er det generalprøve, seriestart er allerede lørdag 19. juni. I denne kampen viste Skeid at det er stor bredde i A-lag troppen. Gutta fra grunnlovsbygda dro hjem etter å ha tapt 2-1 for Skeid.

Francklyn Wollum-Goulehi scoret 2-1-målet.

Eidsvoll Turn tar initiativet fra starten av kampen. Lite fungerer for Torshov-gutta, Eidsvollingene spiller seg til flere gode sjanser. Heldigvis gjør vertenes målvakt Lars Martin Kvarekvål en rekke fremragende redninger. Han kan imidlertid ikke forhindre at gjestene tar ledelsen. Det er spilt 25 minutter når Oliver Stenseth får stjernetreff fra 16-meteren. Kula suser inn i vinkelen.

Gjestene fortsetter å dominere banespillet, Skeid kommer på enkelte overganger. Når dommeren begynner å titte på klokka, kommer Gabriel Andersen fri etter en overgang. Dermed kan lagene ta pause på stillingen 1-1.

Laget må ha fått noen gode råd i pausen, Skeid viser seg fram på en langt bedre måte etter hvilen. Nå er det Torshov-gutta som har føringen i kampen. Det er spilt 52 minutter når Gabriel Andersen setter ballen i eidsvollmetallet, returen fanges opp av unggutten Francklyn Wollum-Goulehi. Dermed har Skeid snudd kampen.

Det virker som eidsvollingene ikke makter å repetere innsatsen fra den første omgangen. Laget har vært i coronakarantene. Derfor har det vært lite trening i det siste. Dessuten er et par spillere av denne grunn ikke med til Oslo denne kvelden.

Det er spilt 90 minutter, dommeren blåser av kampen. Lystavla viser 2-1.

Lørdag kommer Arendal til Nordre Åsen for å åpne seriespillet. Vi takker for kampen og ønsker Eidsvoll Turn lykke til i serieåpningen mot Florø.

Skeid - Eidsvoll Turn 2-1 (1-1)