Seiersrekken brutt av Ull/Kisa

Laget fra Jessheim hadde ennå ikke vunnet, vi hadde ennå ikke tapt. Begge deler endret seg lørdag ettermiddag.

Annonse:

(Alle foto: Balder Linnes)

Godt og varmt sommervær gleder de få fremmøtte til dagens kamp, men spillet og sjansene i første omgang bidro ikke akkurat til den gode stemningen.

Det er veldig sjansefattig, kun noen få halvsjanser. Men vi er det beste laget den første halvtimen, og etter 25 minutter får vi hele fire cornere på rad. På den siste får Per-Magnus Steiring headet på mål, men gjestenes rwandiske keeper Buhake redder mesterlig

En Ull/Kisa-spiller er nede for telling.

På slutten av omgangen kommer bortelagets største sjanse, når Markus Flores blir spilt helt fri på høyrekanten, er alene med Marcus Andersen, men vår solide sisteskanse kommer ut og avverger skuddforsøket.

Med 2 minutter igjen på klokka får de gule frispark på 25 meter, mot store protester fra Skeidbenken. Men det er dårlig plassert og ender rett i fanget på Andersen!

Sully kom inn etter pause, og erstattet Diallo.​​​​

Dommer blåser etterhvert for pause, og lagene som rusler mot garderoben kan ikke være stolte over det de har skapt av sjanser og underholdning for de 283 betalende tilskuerne på Nordre Åsen.

Rett etter hvilen finner Bendik Rise Bamba med en pasning inne i feltet, han snur på en femøring og druser til, men ballen treffer nettveggen på høyre side!

Noen minutter før vi passerer timen kontrer bortelaget, Sebastian Berg forserer ned på venstrekanten, får god tid til å sikte, og treffer Jakob Skille som kommer i stor fart mellom forfjamsede Skeidspillere, 0-1!

Kampen hadde til tider høy temperatur.

Skeidlaget virker frustrerte, taper for mange dueller inn i boksen, og trener Vilde førsøker et grep med å bytte inn Tjøstheim for Aaserud.  Førstnevnte pådrar seg like etter et gult kort, noe det blir fem stykker av i en kamp som matchet været i høy temperatur. Til og med Ull/Kisas trener Kasey Wehrman måtte se det gule for munnbruk.

Vi trykker på og med 10 minutter igjen på klokka er det som utgjort at ballen ikke ligger i nota. Vi får et par cornere, det reddes på strek og skytes, uten at den fordømte kula vil inn!

Så, når nitti munutter passeres punkteres kampen. De gule spiller opp langs høyrekanten og Sander Werni hælflikker ballen forbi keeper Andersen, 0-2!

Med sekunder igjen, men som uansett ikke ville hatt betydning for poengfordelingen, felles Per-Magnus Steiring klokkeklart, men dommer slår ut med armene. Hele Nordre Åsen har aldri sett en klarere straffe, selv gjestenes keeper innrømte dette.

Så da blir årets første tap bokført, og neste mulighet for poeng er borte mot Junkeren i Nordlandshallen søndag om en uke.

HØYDEPUNKTER:

Kampfakta

• Skeid - Ull/Kisa 0-2 (0-2)

• OBOS Idrettspark Nordre Åsen

• 4. mai 2024 kl. 15:00

• Tilskuere: 283

• Mål: 0-1 Skille (57'), 0-2 Werni (90').

• Skeids lag: Marcus Andersen - Keivan Ghaedamini, Fredrik Flo, Per-Magnus Steiring (K), Thor Lange - Hassan Yusuf, Mads Aaserud, Bendik Rise - Ulrich Ness, Kabamba Kalabatama, Ousmane Diallo.

• Innbyttere i løpet av 2. omgang: Sully Bojang, Emil Tjøstheim, Mikkel Lindbäck og Daniel Lunde.

• Gule kort: Tjøstheim og Steiring (Skeid), 3 til Ull/Kisa.