Seier over Fram

A-laget vant treningskampen mot Fram i Larvik 2-0 på lørdag. Målscorere var Johnny Buduson og David Hickson (bildet).

Det er stekende hett når spillerne entrer banen i Larvik, til første treningskamp siden tapet for Kongsvinger i LSK-hallen 7. mars. Det starter ikke så bra når midtstopper Haidar Altai må gi frispark i farlig posisjon og får gult kort etter kun tre minutter, men frisparket blir for svakt og Idar Lysgård redder enkelt.

Se scoringene og intervju med Gard Holme nederst i artikkelen!

Et par minutter etter får Henning Tønsberg Andresen ballen midt i banen, trer den igjennom til Hassan Yusuf. Han sender den på tvers i feltet, Johnny Buduson hopper over ballen, den havner hos David Hickson som lett ekspederer kula i mål med venstrebeinet. Flott scoring!

Drikkepauser var det flere av i varmen.

Kampen er deretter relativt jevn den første halvtimen, før Skeid dominerer det siste kvarteret. Da kommer også mål nr. 2. Etter 34 minutter får Buduson ballen på 16-meteren, og med 3-4 Fram-spillere rundt seg klarer han å tråkle seg igjennom, og kipper ballen forbi en utrusende målvakt. Fin scoring det også, og kampens andre spillemål.

De siste fem minuttene av omgangen har Torshov-gutta flere sjanser til å øke ledelsen, men har ikke marginene på sin side. Fram har ikke imponert, og misbrukte sjansene de fikk, særlig to frispark som kunne vært utnyttet bedre. Lagene går til pause på 2-0 til Skeid.

Selv om dette "kun" er en treningskamp er spenningen om Skeid klarer å holde på ledelsen når de bytter hele laget inkl. keeper. Men gutta er ivrige til å imponere treneren og starter i høyt tempo. De første minuttene skapes det et par sjanser, den første med Dreni Ademaj, men skuddet sklir av foten.

Så er det Simen Hestnes som forserer til linja og legger inn til Abel Stensrud, men han skyter over! Like etter får hjemmelaget en kjempesjanse, men ingen klarer å sette foten til og ballen spretter inn til Emil Fiskvik. Fram får så flere sjanser til å redusere, men makter ikke å overliste Fiskvik.

Resten av omgangen blir "litt rotete", for å sitere trener Holme, og både Skeid og Fram har sine muligheter, men kampen ebber ut med en alt i alt fortjent 2-0-seier til de sortkledde.

Neste treningskamp er borte mot Notodden om en uke.