Seier i generalprøven

Skeid vant hele 3-0 over Strømmen i lørdagens kamp på Strømmen stadion.

En uke før seriestart var Strømmen vertskap for den siste treningskampen før alvoret begynner. Forhåpentlig vil ikke ordtaket, dårlig generalprøve borger for god premiere, gjelde for Skeid-gutta. Det ble seier 3-0, og Oksene som hadde tatt turen til Romerike kunne dra fornøyd tilbake til Torshov.

Det blåser en kraftig vind langsetter banen. Fra avspark får vertene fordel av vinden og gråtrøyene tar tak i kampen. De spiller seg til flere gode sjanser. Skeids forsvar har problemer, men i avgjørende øyeblikk klarer en forsvarer å blokkere skudd. Ved et par anledninger viser Idar Lysgård hvilken klassekeeper han er.

Fine spilleforhold på Strømmen stadion

Det er mot spillets gang når Torshov-gutta tar ledelsen. Johnny Buduson utnytter en feil i romerikingenes forsvar. Lystavla viser 20 minutter og 0-1. Etter dette jevner kampen seg ut, og bare noen minutter senere dobles ledelsen. David Tavakoli stusser inn et innlegg fra venstre.

Strømlingene vil gjerne kvittere før pause, en kjempesjanse blir i siste sekund reddet når Ayoub Aleesami får blokkert et skudd innenfor femmeteren.

Se Skeids terminliste her

Etter pause får Skeid-gutta fordel av medvinden. Det blir færre store sjanser, den beste har Mesut Can når han blir spilt fri på venstrekanten. Han prøver et lurt skudd i det korte hjørnet, men ballen går like utenfor. Det blir gjort flere bytter på begge lag. Blant andre kommer backen Ahmad El Amrani inn, en spiller som har tegnet 1-årskontrakt med Skeid. Les mer om El Amrani her!

På slutten av omgangen virker det som Skeid- gutta har igjen mere krefter enn vertene.

Det gjenstår ett minutt når David Tavakoli får stå umarkert, men skuddet fra god posisjon fyker over tverrliggeren. Men minuttet etter får han en ny sjanse fra omtrent samme posisjon. Denne gangen har han justert siktet, og kula suser inn i krysset.

Jeg var ikke fornøyd med de første 20 minuttene, men kraftig motvind gjorde det vanskelig for gutta.

— Tom Nordlie

– Jeg var ikke fornøyd med de første 20 minuttene, men kraftig motvind gjorde det vanskelig for gutta. Den andre omgangen var bedre. Ellers bra med tre mål og ingen mål i mot, sier Tom Nordlie etter at dommer blåser av treningskampen. Det blir treningskamp mot Lyn søndag 24. mars på Kringsjå kl. 14.30. Her vil de spillerne som fikk lite eller ingen spilletid i dag få en gjennomkjøring, avslutter Skeids trener.

Det er bare en uke til HamKam kommer til OBOS Idrettspark Nordre Åsen. Tom Nordlies gutter synes å være godt forberedt for sesongen 2019!

Bestill ditt sesongkort til Skeids kamper i OBOS-ligaen nå!