Sånn har vi det i Skeid

Hvordan står det til med barnefotballen i Skeid i 2019?

Skeid skal være den beste klubben i Oslo å vokse opp i. Det er det vi strekker oss mot. For å få til det må vi hele tiden utvikle oss videre, basert på reell kunnskap om hvor vi faktisk befinner oss nå. «Sånn har vi det i Skeid» er en undersøkelse som gir oss verdifull innsikt om hvordan barn og foreldre opplever å være en del av Skeid.  

Vi sendte undersøkelsen til foreldrene til samtlige Skeid-barn i årgangene 2007 – 2014. De foreldrene som har flere enn et barn i barnefotballen i Skeid ble bedt om å svare ut fra sitt eldste barn. 299 av dere svarte på undersøkelsen. Tusen takk til dere alle! 

Det er gått et år siden forrige gang vi gjennomførte «Sånn har vi det i Skeid». Da vi sendte den ut denne gangen var vi veldig spente på om det var skjedd store endringer på et eller flere av områdene som dekkes av undersøkelsen:

• Trivsel
• Kommunikasjon, dugnad og økonomi
• Aktivitet • Skeidakademiet (kun for de som har barn i Akademiet) 

Vi er utrolig glade for å kunne si at vi fremdeles scorer veldig bra på mange av de viktigste punktene – faktisk er det god framgang siden i fjor på de fleste områder!  Mer om det seinere i teksten. 

Så vet vi at mye fremdeles er ugjort, sånn vil det alltid være. Skeid er en klubb drevet av oss selv. Blir vi mange nok som løfter i flokk kan vi få til det utroligste for barna i nærområdet vårt.  
Sa sa sa, og god lesning!

Rapporten kan leses i sin helhet her.

Annonse fra Obos-ligaen: