Sandnes Ulf vant 3-2

Johnny Buduson (arkivfoto) og Hassan Yusuf scoret Skeids mål. Nå er det 6 poeng opp til Notodden, med to serierunder igjen.

Det er kun spilt to minutter når det står 1-0 på et langskudd.
Men det skulle ikke gå mer enn tre minutter før Skeid utligner. Ballen blir slått inn i feltet og Johnny Buduson chipper ballen over keeper, i tverrligger og inn!

Drøye kvarteret er passert når hjemmelaget går opp til 2-1 etter presist pasningsspill og Skeidforsvaret henger ikke med.
Sandnes Ulf er nære ved å øke ledelsen når et skudd forandrer retning på Tom Skogsrud og går i tverrligger og ut.

De lyseblå har vært det beste laget i første omgang, og det er ikke ufortjent at de leder når dommeren blåser til pause.
Fire minutter ut i andre omgang utligner Skeid. Hassan Yusuf for ballen etter en retur, og fyrer av utenfor 16 meteren. Ballen treffer hodet til en Ulf-spiller og utmanøvrer keeper! 2-2

Like etter får hjemmelaget en stor sjanse igjen men ballen treffer en Skeid-forsvarer og vi slipper med skrekken.

Så følger en stor mulighet for Skeid når ballen slås inn i feltet, men Sandnes Ulf får ryddet unna.

Timen passeres når Sandnes Ulf såvidt får avklart etter en god Skeid-overgang. Like etter er det klart for ny ledelse til hjemmelaget når Landu-Landu drar seg fri og skyter nede ved Idar Lysgårds venstre stolperot.

Kvarteret før slutt får Peter Michael stå helt alene inne i feltet, men får ikke stokket beina. Nære utligning der!

84. min: En angriper tar Ayoub Aleesami på farten, men Lysgård redder med en flott benparade. På overtid skyter Ahmad el Amrani utenfor sekstenmeteren, men keeper redder skuddet. Så får Simen Hestnes en mulighet like etterpå, men det vil seg ikke. Dommeren blåser av og Skeid taper 3-2 i Sandnes.

Siden Strømmen vant 2-1 over HamKam er det nå kun kvalikplassen som er en teoretisk mulighet. Men da må de to siste kampene vinnes, og Notodden må tape sine to, først mot oss og deretter hjemme for Start.

Neste kamp er altså mot Notodden på Intility Arena lørdag 2. november kl. 16:00. Møt opp!