Samarbeidet med Dagsavisen utvides

Ny draktpartner

Annonse:

I 2019 kom Dagsavisen inn som ny samarbeidspartner for Skeid, og et godt samarbeid de siste to årene gjør at vårt lokale mediehus nå tar steget opp som draktpartner.

Dagsavisen vil fra og med årets sesong pryde armen på Skeids A-lag herrer, i tillegg til å være godt representert på OBOS Idrettspark Nordre Åsen med øvrig profilering.

Følger Skeid tett

Dagsavisen har de siste årene styrket seg på lokalfotballen i Oslo, og er den redaksjonen som følger klubben tettest med flest ressurser. I fjor lanserte de blant annet podcasten Trikkeligaen om Oslofotballen, hvor Skeid fikk god omtale om alt fra «sagaen om Nordre Åsen» til det store høstmysteriet om hvor Daniel Braaten spiller på banen. 

- Vi er veldig glade for å styrke samarbeidet med Dagsavisen. Dette er jo et kommersielt samarbeid mellom Skeid og Dagsavisens markedsavdeling, og ikke et redaksjonelt samarbeid. Avisens redaksjonelle medarbeidere står helt fritt til å skrive og mene det de måtte ønske om klubben selv om vi samarbeider kommersielt, men når vi først samarbeider med et lokalt mediehus er vi jo veldig glad for at det er en avis som tar oss på alvor, og dekker klubben så tett, forteller daglig leder Daniel H. Strand til Skeid.no.

Med felles partnersamling

En av planene vi har sammen med Dagsavisen er en felles partnersamling i løpet av våren.

- Vi håper jo at smitten etter hvert kommer ned på et nivå som lar oss gjennomføre aktiviteter hvor folk kan møtes igjen. Da har vi tenkt å kjøre en felles partnermiddag med spennende innslag sammen med Dagsavisen, noe vi ser veldig fram til, fortsetter Daniel.

Sterke lesertall

Fra Dagsavisens side er markedssjef Trond Erik De Flon godt fornøyd med å nå bli profilert på draktene.

- Lokalfotball engasjerer, og vi har veldig gode lesertall på fotball i Oslo og på Skeid. Mange Skeidtilhengere abonnerer på Dagsavisen, og holder seg oppdatert på klubben gjennom oss. Vi tror at en felles partnersamling blir veldig spennende, og gleder oss til å videreutvikle samarbeidet med Skeid.

Skeid takker for tilliten, og oppfordrer alle i Skeidfamilien til å tegne abonnent hos Dagsavisen. Dess mer vi leser, dess mer skriver de!

Annonse: