Sagene Bryggeri med på laget

Vårt lokale bryggeri støtter opp

Annonse:

Vi er veldig glad for å ønske Sagene Bryggeri velkommen om bord som samarbeidspartner i Skeid.

For hva er vel et fotballag uten et lokalt bryggeri?

20210614_122740.jpg
Sagene Bryggeri med stjerna i logoen. Stjerna er inspirert av våre gode venner hundreårsjublianten Sagene Idrettsforenings klubbmerke.

Sagene Kjørepils

I kiosken på våre hjemmekamper vil vi framover tilby Sagene Kjørepils. Som navnet tilsier er ølet alkoholfritt, men smaken er riktig så god vil vi påstå. Det jobbes med å skape et flott samlingssted utenfor klubbhuset, men utendørs sitteplasser og servering. Så hva er vel bedre enn å ta en duggfrisk og iskald kjørepils før kampen?

20210614_123920.jpg
Sagene kjørepils blir fint tilskudd i kiosken

Om Sagene Bryggeri

Sagene Bryggeri er et bryggeri, etablert i selve hjertet av Oslo ved bredden av Akerselva. I ærverdige lokaler i Hjula veveri – i et område på Sagene, med betydningsfull industrihistorie, brygger og utvikler de sitt håndverksøl.

Der det en gang satt flittige veversker og vevde stoffer til Oslos befolkning, brygges det nå håndverksøl til nye generasjoner.

Bare noen få utspark fra der Skeid i sin tid ble stiftet!

- Vi synes det er moro å støtte opp under Skeid, og ser fram til dette forteller daglig leder Knut Johannesen i Sagene Bryggeri.

Hans kollega Morten Øvland istemmer det budskapet.

- Jeg har en gutt som spiller i Skeid, og bor like ved. Så dette ser jeg fram til, forteller Morten.

Partnertreff hos Sagene Bryggeri

På bryggeriet har de også sin helt egen pub, og her vil Skeid til høsten invitere samarbeidspartnere på hyggelig kveld med øl og god mat. 

- Knut og Sagene Bryggeri stiller lokalene til rådighet på et partnertreff i høst så snart ting åpner opp, og da ser vi fram til en hyggelig kveld hvor vi kjører catering fra Strøm-Larsen og selvfølgelig lokalt brygg, forteller daglig leder i Skeid Daniel H. Strand.

20210614_122754.jpg
Sagene-puben

Klimanøytralt bryggeri

Sagene Bryggeri ønsker å være en bærekraftig virksomhet og de har besluttet å fokusere på klima. Sagene Bryggeri tar klimaansvar og blir det første bryggeriet i Norge som kompenserer for alle sine klimagassutslipp.

– Vi har gjennomgått hele vår verdikjede og har satt oss et ambisiøst mål. For å nå dette vil vi blant annet kartlegge alle leverandører og emballasjeløsninger for å finne produkter med minst mulig klimapåvirkning. Vi jobber nå med å finne gode løsninger slik at vi kan energi-effektivisere bedre.

Vår bryggeribil, som før gikk på fossilt brennstoff, er blant annet erstattet av el-bil, sier Knut Johannessen, daglig leder i Sagene Bryggeri.

Sjekk gjerne hva de byr på

Om du ønsker å handle fra Sagene Bryggeri har de både hjemlevering via Foodora, åpent bryggeriutsalg torsdag til lørdag men ikke minst vil de snart bli tilgjengelig i alle Norgesgruppens butikker (for øvrig også en viktig samarbeidspartner for Skeid).

Vi gleder oss!

Annonse: