S-AKS er i gang igjen

Etter seks måneder med venting har vi startet opp igjen S-AKS

Annonse:

Mandag denne uken åpnet vi S-AKS på ny, etter et halvt års nedstengning på grunn av pandemien. Treningsgleden og S-AKS-følelsen var tilbake blant de 35 oppmøtte første til tredjeklassingene. Grunnet pandemien blir S-AKS i september avholdt utendørs på Nordre Åsen, uten at det la noen demper på stemningen.

Trelagsturnering

Det ble spilt trelagsturneringer i treerbanene vi har fått av OBOS for å gjenskape følelsen av å spille Cageball, som er S-AKS' vante omgivelser.  

- Vi er veldig fornøyde med å være i gang igjen, etter alt for lang tid uten S-AKS. Det å ha barna tilbake igjen og se at de er minst like ivrige som sist vi så de er veldig gledelig. Nå ser vi frem til å jobbe hardt for å skape gode opplevelser utover høsten og vinteren sier S-AKS-ansvarlig Espen Gustavsen om gjenåpningen.

Ordinær påmelding til tilbudet kommer i neste uke.

Om S-AKS

  • Skeids aktivitetsskole er et ekstratilbud for første til tredjeklassinger, som ønsker å trene fotball rett etter skolen.

  • Til vanlig har S-AKS henting på skolene med buss, og økter i Cageball Nydalen med servering av lunsj. I september har vi en gratis måned uten henting og lunsj, med økter på Nordre Åsen.

  • Ordinær åpning av S-AKS er i oktober, og info om dette kommer så fort vi har opplegget klart i henholdt til smittevernreglementet.

Annonse: