Poengløse hjem fra Tromsø

Det blir en ekstra lang hjemreise for Skeid etter at Tromsdalen stakk av med alle poengene i sluttminuttene på TUIL arena.

To av sommerens nyervervelser får tillitt fra start mot Tromsdalen: Erik Sandberg kommer inn på stopperplass, mens Charles Ezeh går inn på midtbanen.

Det blir imidlertid ikke noen første omgang for historiebøkene på TUIL arena. Skeid har ballen mest første del av omgangen, men ingen av lagene klarer å skape de store sjansene. Det lille som produseres byr ikke på problemer for lagenes sisteskanser.

Andre omgang starter med et visst overtak fra hjemmelaget og ved et par anledninger er TUIL farlig frampå og er nære scoring. Men heller ikke blåtrøyene fra Tromsø, som ligger på bunnplass i OBOS-ligaen, har den nødvendige presisjonen i avslutningene inne.

tavakoli-tuil
David Tavakoli og Skeids angrepsrekke ble godt pakket inn av TUILs forsvar. (Arkivfoto: Anders Vindegg)

Utover i omgangen spiller Skeid seg høyere i banen. Moa Mahnin, David Tavakoli og Mesut Can har alle avslutninger på mål, men greier ikke å overliste mannen med hansker bakerst hos Tromsdalen.

Da er det istedenfor Tromsdalen som benytter muligheten helt på tampen av matchen. På en corner tre minutter før full tid scorer Henrik Breimyr, og han skaffer med det hjemmelaget årets første trepoenger.

Etter noen gode prestasjoner etter sommerferien blir kampen mot Tromsdalen en stor nedtur. Men på fordi både Notodden og Strømmen også går på tap (mot henholdsvis Sogndal og Aalesund) er situasjonen fortsatt uendret på nederste del av tabellen – med Skeid på plassen over streken.

Neste mulighet for tre poeng er på «hjemmebortebanen» Intility, der Sandefjord står på motsatt banehalvdel lørdag 17. august. Avspark er klokka 15.30. Deretter går det ikke mange dagene før Start kommer på besøk torsdag 22. august. 

Se hele Skeids kampprogram og kjøp billett her!

Kampfakta

Tromsdalen – Skeid 1-0 (0-0)
TUIL arena, Tromsø
250 tilskuere

1-0 Henrik Breimyr (87’)

Skeids lag: Idar Lysgård – Tom Skogsrud, Erik Sandberg, Ayoub Aleesami, Ahmed El Amrani – Moa Mahnin, Hassan Yusuf, Charles Ezeh – Mesut Can, David Tavakoli, Johnny Buduson.

Bytter:
Henning Andresen for Yusuf (65’)
Johannes Nunez for Buduson (75’)
Tafoeek Ismaheel for Tavakoli (84’)

Gule kort: David Tavakoli og Erik Sandberg, ett til Tromsdalen.
 

Annonse fra Obos-ligaen: