Plassen er sikret!

Erik Nordengen og Johnny Buduson sørger for 2-1-seier i Arendal, vi vinner playoffen 8-1 sammenlagt, og spiller i OBOS-ligaen også neste sesong!

Annonse:

(Foto: Stian, Fredrik, Johnny og David etter kampen)

Utgangspunktet er klart, Arendal må vinne med seks mål for å få ekstraomganger. De fleste med hjertet i Skeid er 99% sikre på at laget spiller i OBOS-ligaen neste år, men mirakler har skjedd før.

Oksene kom tallrike i buss!<br />​​​​​​
Oksene kom tallrike i buss!
​​​​​​

Arendal går ut i 100, og er millimeter unna å ta ledelsen etter bare 12 sekunder! Kaptein Fredrik Berglie sklir, og de hvite kombinerer seg fram til et skudd, like utenfor!

De skaper også noen farligheter til i omgangen, vi har også våre muligheter, men omgangen ender målløst og vi har god kontroll.

Pasningslegger Hickson

Etter en times spill i andre omgang spilles David Hickson fri på venstrekanten, han legger inn, innbytter Erik Nordengen vinner en duell, og vips står det 1-0 til oss. Selv for den største pessimist er all tvil nå borte, vi vil redde plassen.

Med 12 minutter igjen på klokka slurver forsvaret når de skal spille seg ut, Arendal får tak i ballen og Mathias Johansen vipper ballen pent over Lars Kvarekvål og i nettet til 1-1.

Laget takker supporterne for støtten!
Laget takker supporterne for støtten!

Skeid-laget slår seg derimot ikke til ro med uavgjort, og Hickson er i det lekne hjørnet denne ettermiddagen. Han fosser nok en gang ned på venstrekanten, legger inn, og der er ingen andre enn Johnny Buduson. Han satte pannebrasken til og lærkula finner veien til nettmaskene for fjortende gang denne sesongen, noe som gjør han til lagets toppscorer.

Vi vinner 2-1, men Arendal viser at de har et godt lag på gang, og vi ønsker dem lykke til med nytt opprykksforsøk neste år.

– "Et fantastisk lag vi har"

– Utrolig stolt av gutta som leverer som de gjør når det gjelder som mest! Et fantastisk lag vi har, rett og slett! Samhold, Mangfold, Masse ferdigheter og Hardt arbeid i perfekt mix, sier en entusiastisk trener Holme til Skeid Media etter kampen.

Kudos også til trenerteamet mitt for den jobben de har gjort de siste ukene!

— Gard Holme

– Oppgjøret ble selvfølgelig avgjort på Nordre Åsen, men veldig imponert over gutta som klarer å mobilisere nok krefter, spille en smart bortekamp, og vinne denne matchen også! Kudos også til trenerteamet mitt for den jobben de har gjort de siste ukene, sier Gard.

– De har jobba døgnet rundt, og skal ha veldig stor del av æren for at gutta på banen er så godt forberedt som det er mulig å komme. Verdensklasse!, sier en imponert Holme.

– Nå skal vi og alle som er glade i Skeid nyte denne seieren i kveld, og så stuper vi inn i forberedelsene for neste år til uka. Da skal vi bli enda bedre!, avslutter Gard.

Skeid Media ønsker alle Skeid-venner en fin førjulstid, nå skal vi suge på denne karamellen, og etterhvert se fram til en ny, spennende sesong i OBOS-ligaen i 2023, med nye, fine tribuner som skal stå ferdige til sesongstart!


Kampfakta

Arendal - Skeid 1-2 (0-0)
Norac stadion
5. november 2022
 
Tilskuere: 519
 
Mål:
0-1 Erik Nordengen (60')
1-1 Mathias Johansen (78')
1-2 Johnny Buduson (82')
 
Skeids lag:
Lars Kvarekvål - Sulayman Bojang, Per-Magnus Steiring (Morten Olsen fra 70'), Fredrik Berglie (K), David Hickson - Jakob Romsaas (Stian Pettersen fra 86'), Ulrich Ness, Bendik Rise - Kristoffer Hoven (Johnny Buduson fra 69'), Maxwell Effiom (Hayder Altai fra 58'), Simen Kvia-Egeskog (Erik Nordengen fra 58').
 
Gule kort: Erik Nordengen (Skeid), 2 til Arendal.
Annonse fra Obos-ligaen: