Partnersamling på Trancher

Annonse:

På tirsdag var flere Skeids samarbeidspartnere samlet på Trancher for en hyggelig middagssamling. Trancher er ny av året i Skeids partnerpool.

Nyåpning

Restauranten har holdt stengt siden mars, men har benyttet anledningen til å pusse opp og åpner igjen i ny drakt i kveld. Skeid var så heldige at vi fikk være prøvekaniner, og fikk restauranten for oss selv denne tirsdagskvelden.

- Vi har holdt stengt siden mars på avdelingen her på Grünerløkka, og dette var en god test for å komme i gang igjen og få alt klart for torsdagens nyåpning, sa en smilende og stolt restuarantsjef Remi Løvhøiden.

Remi var vertskap for anledningen, og sørget for en hyggelig kveld for Skeid og våre samarbeidspartnere.

- Vi har dessverre ikke fått gjenomført de samlinger vi hadde planer om i år, men nå er vi i gang igjen. Vi fikk ikke plass til alle denne gangen da smittevernet legger litt begrensninger, men vi har planer om ny samling på Johnny Rockets allerede i månedsskfitet oktober/november, forteller daglig leder i Skeid Daniel Holmeide Strand.

Aktiv partnerpool

Ekstra hyggelig er det at flere og flere av bedriftene som samarbeider i Skeid finner sammen, og finner måter å utveksle produkter og tjenester på. 

- Fjorårets samlinger ga mersmak, og over litt god mat og drikke finner bedriftene fort ut om de har mulighet til å handle av hverandre. Jeg tror jo selv at vi må ha en positiv innstilling nå i tøffe tider, og tørre å bruke hverandre og satse for å holde hjulene i gang i samfunnet. Her hjelper både store og små bidrag, og kan det bli litt "butikk" ut av samlingene våre er det kjempebra for både Skeid og de som støtter oss, fortsetter Daniel.

Så kan vi selvfølgelig sterkt anbefale en tur på Trancher og få smakt på deres konsept. Enjoy!

Om Trancher

På Trancher legger vi vår stolthet i å presentere Entrecôte – og legger all vår fokus på nettopp dette utmerkede kjøttstykket. Entrecôte fra nakke er regnet som et av de mest saftige og smakfulle kjøttstykkene. Dette skyldes god fordeling av fett, i og rundt muskulaturen.

Våre Entrecôter blir først plukket ut etter våre spesifikasjoner, for så å sendes på lager. For å sikre oss førsteklasses kvalitet blir partiet kontrollert og sortert av en utsending fra Trancher. Dette gjøres ved at hvert enkelt stykke kontrolleres ut fra struktur, farge, marmorering, form og vekt. Kun Entrecôtene som tilfredsstiller våre krav slipper gjennom nåløyet, og blir så sendt til oss.

For å få best resultat har vi valgt å bruke tiden til vår fordel. Hos oss blir alt kjøtt ytterligere mørnet i noen uker – og selve tilberedningen foregår ved langtidsstekning på lav varme. Kjøttet trancheres umiddelbart før servering. Dette sikrer høy kvalitet og rask servering.

Annonse: