Påmelding 2020

Mer info om påmelding til ny sesong

Registrering til sesongen 2020 er nå åpen. Vi innførte i år Superinvite som registrering- og betalingssystem, og fortsetter med det neste år. Tilbakemeldingene fra "Sånn har vi det i Skeid" tyder på at medlemmene er fornøyd med denne løsningen.

Vi har hatt høy aktivitet i 2019, og håper at den gode utviklingen fortsetter neste år. Vi jobber videre med å bygge klubbstruktur gjennom organisering av årgangene med hovedtrener, hovedlagleder, dugandsansvarlig osv.

På infosiden på Skeidpedia har vi forsøkt å svare på de fleste spørsmål vi tror vil dukke opp, men ta gjerne kontakt på [email protected] om noe er uklart. 

Spesielt for jentefotballen på barnesiden

Vi starter opp med samme barnefotballmodell på jentesiden neste år, men med litt andre løsninger tilpasset størrelsen på kullene. Mer info om dette i egen jentestrategi, eller på infomøte om dette i morgen.

Akademiet og S-AKS

Akademiet har nye tider i 2019, og nytt av året er at en av plussøktene til 13-åringene legges i Akademitiden. Dermed kan 12-åringene få en naturlig ekstradag hvor de får trene ett år opp.

Vi starter også opp S-AKS, og åpner for påmelding til dette i morgen. 

Videre til Skeidpedia og infosiden som deretter tar deg til registreringsportalen.

Vennlig hilsen

Daniel Holmeide Strand 

Daglig leder i Skeid

Annonse fra Obos-ligaen: