Ousmane til Træff

Utlån på unggutten

Annonse:

Vi er enig med Træff fra Molde om utlån på vår talentfulle unggutt Ousmane Diallo Toure. Ousmane kom til oss i fjor, og var involvert i 17 kamper for seniorlaget og 14 for Skeid 2.

Mest minnerikt var nok seier mot Kjelsås og avansement i NM. 

Nå er det klart at Ousmane går på lån til Træff, som spiller i 2. divisjon. De er for øvrig også sponset av Høgskolen i Molde, hvor den lokale utdanningsinstitusjon har sine logoer på drakta.

- Vi har veldig stor tro på Ousmane, og i år er det viktig å få matchet han på et høyere nivå enn 3. divisjon. Træff har sett mye på han, og de var ikke i tvil om at han har mye å bidra med, så dette tror vi blir veldig bra for begge parter, forteller trener Gard Holme.

Viktig referanser for unge spillere

For Skeid er det viktig å gi unge spillere referanser på best mulig niåv, og da er 2. divisjon en god arena for det.

- Vi har jo spilt mange år selv i 2. divisjon, og vet at det er godt nivå der. Vi registrerer jo at han selvutnevnte moromannen i Oppsal Jørgen Grydeland, leder et program som heter "Breddeklubben" om nettopp 2. divisjon. Det navnet er helt skivebom. For oss er det veldig bra å gi de som banker på døra til A-laget vårt solid matching på et bra nivå som det er der, og vi har flere spennende unggutter vi gjerne ser på å få matchet hos riktig klubb på det nivået, sier daglig leder Daniel Holmeide Strand.

Vi ønsker både Ousmane og Træff lykke til med sesongen.

Annonse: