Ousmane Diallo har signert

... og andre på vei ut

Annonse:

Rett før helga ble vi enig med Ousmane Diallo Toure om profesjonell kontrakt med Skeid. Ousmane kom til oss fra Vålerenga i vinter, og har siden vært fast inventar på Skeid 2. Ousmane har allerede fått tre innhopp i OBOS-ligaen, samt spilt i alle runder av NM.

- Ousmane har vært veldig god over tid på Skeid 2, og er en spiller vi har stor tro på for framtiden. Han har gjort en god figur for A-laget i de kampene han har fått, og vi kommer nok til å se mer av han framover, forteller trener Gard Holme. 

Ousmane selv er glad for å ha signert sin første kontrakt med Skeids A-lag.

- Jeg skal gjøre mitt beste, jobbe hardt og ta de sjansene jeg får. Jeg gleder meg til å bidra for laget, sier Ousmane selv.

Avtalen er ut sesongen 2025.

Spillere på vei ut

Ut drar også Gabriel Andersen og Anders Gundersen.

Anders gir seg med toppfotball

Anders kom til oss fra Moss før 2021-sesongen, og har fått med seg 14 kamper for Skeids A-lag. Anders er nå ferdig utdannet lærer, og skal flytte til Trondheim for å starte i sivilt virke. Anders har vært en dedikert og profesjonell spiller på alle mulige måter, og vært en viktig bidragsyter i Skeid. Vi ønsker han masse lykke til framover, og den skolen han ender opp på gjør et skup.

Anders Gundersen gir seg med toppfotball
Anders Gundersen gir seg med toppfotball

Gabriel Andersen til Egersund

En annen spiller som forlater Nordre Åsen for denne gang er Gabriel Andersen. Harstadværingen ble raskt en publikumsfavoritt i Skeid, men i jakten på mer spilletid blir det nå en overgang til Egersund. Hans kanskje beste øyeblikk i Skeiddrakten var jo nettopp på Idrettsparken i Egersund hvor hans to scoringer i var særdeles viktige i kampen som sendte 2-2 i fjor høst. 

Gabriel endte på 41 kamper og 9 mål i Skeiddrakta.

Gabriel Andersen blir tiger
Gabriel Andersen blir tiger
Annonse fra Obos-ligaen: