Oppdatering av situasjonen i Skeid

Vi trenger din støtte!

Aktiviteter framover 

Regjeringens pressekonferanse ga oss dessverre ikke åpning for vanlig fotballaktivitet, eller noen dato for dette. All aktivitet skal være innenfor smittevernreglene, og det forhindrer kontakt. Det er uklart når man kan ha seriespill på alle nivå i vår klubb.   

Allikevel må vi se på muligheter, og gjøre det beste ut av det vi kan.

Derfor fortsetter vi med trening som vi har gjort de siste ukene  I tillegg vil vi se på mulighetene for å åpne opp Akademiet før sommeren, starte en variant av Velkommen Til Fotball og ikke minst hvordan vi kan arrangere fotballskoler i sommer innenfor smittevernreglene. De nye reglene om at man kan ha grupper på inntil 20 personer gjør at overnevnte er gjennomførbart både praktisk og økonomisk. Dersom vi får til alt dette vil det fortløpende bli vurdert å gradere permitteringene til våre ungdomstrenere. Se avsnittet under hvordan dette henger sammen. Da kan vi forhåpentligvis sakte men sikkert kan bli til Skeid igjen – slik vi kjenner klubben. 

Usikre inntekter

Først og fremst vil vi takke alle våre medlemmer som har opprettholdt sine forpliktelser til Skeid. Av 800 registrerte betalende er det knapt en håndfull som aktivt har valgt å bryte trekket sitt. I fjor utgjorde spilleravgifter og Akademiet 36 % av inntektene i barne- og ungdomsavdelingen vår. De resterende inntektene får vi blant annet fra kiosksalg på A-kampene, Storo storsentercup og Velkommen til fotball. Disse tre nevnte aktivitetene som alle er avlyst eller satt på vent utgjør altså rundt 800.000 kroner som går rett inn i aktivitet for barn og ungdom. For de som ønsker mer inngående detaljer om har Skeid deltatt på Josimars Fotballpodcast med dette som tema

Skeid genser 2020

 

Utsmykning på 2020-genseren
Utsmykning på 2020-genseren

Vi har fått mange henvendelser om hvordan man kan støtte, og er takknemlig for alle som har kjøpt sesongkort i år. Vi lanserer nå også Skeid «2020-genseren» og «2020-koppen» som rene støtteprodukter. Vi håper at alle med et Skeidhjerte skaffer seg disse, og hjelper oss i en vanskelig tid. Hver solgt genser og kopp betyr penger rett i kassa, som kompenserer for kiosksalget som ikke ble, cupen som ikke ble gjennomført og alle de andre små og store tiltakene vi har hvert år.  2020-produktene er tilgjengelig ut mai, og vi ønsker å få rask utlevering så snart salgsperioden er over. Det vil bety mye for aktiviteten som kommer at vi klarer å selge flest mulig av dem. 

Her finner du 2020-genser og kopp.

2020-koppen
2020-koppen

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: