OBOS Supercup

Pressemelding om ny turnering

Annonse:

Pressemelding

I samarbeid med Grorud og OBOS lanserer Skeid OBOS Supercup, en sesongoppkjøringsturnering for lag i det utvidede Stor-Oslo med Arendal som sørligste deltaker og Eidsvold Turn nordpå. 

Turneringen starter i slutten av januar og pågår fram til finale i påske. Det spilles gruppespill i to avdelinger, hvor vinner og andreplass går videre til semifinale og vinnere av disse møtes i en finale. Det er også et B-sluttspill for tredje- og fjerdeplass i grunnspillet.

- Vi har en veldig lang oppkjøringsperiode, hvor seriestart først er uti april. Normalt spiller lag på disse to nivåene treningskamp omtrent hver helg fra januar til seriestart, og nå setter vi dette inn i et system som skaper konkurranse. Det er jo nettopp det å ha noe å spille om som gjør fotball spennende, og med en pengepremie i potten er det noe å spille om her, sier daglig leder Daniel H. Strand i Skeid.

Felles initiativ

I denne førsteutgaven er Skeid, Grorud og Nordstrand turneringens jury. Skeid står som arrangør av denne utgaven, en rolle man ser for seg går på rundgang. 

- Vi har jobbet godt i et par måneder med å berede grunnen for turneringa, og interessen har vært stor fra dag en. I tillegg til at vi skal spille mot hverandre skal vi ha en felles partnersamling i Vallhall rundt finalen, som blir en fin greie for alle deltakende klubber, fortsetter Daniel.

Deltakere

Påmelding er allerede gjennomført, og det er stor oppslutning med flere klubber som deltar.

Disse lagene deltar:

Skeid
Grorud
Arendal
Eidsvold Turn
Nordstrand
Ull/Kisa
Lørenskog
Bærum
Oppsal
Frigg
Ullern
Gjelleråsen
Asker

- Vi gleder oss til å komme i gang med turneringen, og inntil det kommer en offisiell vinterturnering tror vi at denne vil bestå og etter hvert øke med flere lag. Det er jo en del vi gjerne ser som deltakere i framtidige utgaver, sier Daniel videre.

Avdelingsoppsett og spilleplan kommer ikke lang tid. Kampene vil også bli produsert og sendt på nett, slik at det er mulig å se disse. Løpende resultatservice med tabell vil presenteres på norskfotball.com.

Annonse: