OBOS og Skeid fortsetter sammen

Det mangeårige partnerskapet fornyes

Annonse:

Foto: Luca Høyland har spilt med OBOS på magen hele livet

Helt siden 1996 har OBOS vært Skeids hovedsponsor og generalpartner. Siden den gang har OBOS-logoen stort sett prydet drakta i Skeid på alle nivåer, og viktigheten av OBOS engasjement i Skeid kan ikke understrekes nok.

DSC_3462.jpg
OBOS pryder alle drakter i Skeid

- Vi er utrolig takknemlig for at OBOS står støtt sammen med oss videre, og det er vanskelig å tenke seg hvordan Skeid hadde vært i dag uten en så viktig partner som de har vært. Bare i fjor var bidraget deres til Nordre Åsen 2 helt avgjørende for at vi kom i mål med finansieringen av klubben største byggeprosjekt noensinne, sier daglig leder Daniel Holmeide Strand.

bilde 3-Edit.jpg
Idrettsparken har utviklet seg mye de siste årene, i godt samarbeid med OBOS

Livet mellom husene

Vår mangeårige kontaktperson Eddie Thomas er glad for å ha fornyet avtalen med Skeid.

8e81e222fd38b.jpg
Eddie Thomas fra OBOS er mangeårig kontaktperson

- OBOS handler jo først og fremst om å skaffe trygge og gode boliger til våre medlemmer, men vi er også opptatt av «livet mellom husene». Vårt mangeårige engasjement i Skeid handler mye om dette, hvor vi ønsker å bidra til gode opplevelser for store og små i klubben, sier Eddie.

53097479122_dac6062025_k.jpg
Herrekampene er samlingspunkt for hele klubben og vårt store nabolag

At Nordre Åsen 2 nå endelig er realisert er OBOS stolte over å bidra til da det nye anlegget framstår langt mer innbydende enn noensinne.

- Vi er veldig imponert over det prosjektet, og måten Skeid har loset det i land på. Nå framstår idrettsparken veldig flott, og vi ønsker dere lykke til med de nye banene og sesongen som kommer, avslutter Eddie.

Ulike prosjekter

I tillegg til selve samarbeidsavtalen har OBOS også engasjert seg i ulike prosjekter i Skeid, som nevnte Nordre Åsen 2 i fjor og framover vil OBOS bidra på ulike prosjekter sammen med klubben. For OBOS er synlig deltaker på alt fra fotballskoler, Velkommen til Fotball til cuper og annen aktivitet.

52305791017_35dde2cc90_k.jpg
Isabella Ademaj på damelaget har spilt med OBOS på drakta siden 5-årsalderen

- I år har vi blant annet fått tildelt midler fra OBOS Jubel, og sammen med denne avtalen har vi styrket oss med en egen ansvarlig for jentefotball på ungdomssiden i Espen Gustavsen og har ulike rekrutteringstiltak for å øke andelen aktive jenter framover, sier Daniel videre.

Vi takker OBOS for fortsatt godt samarbeid, og minner om at du som OBOS-medlem får rabatt på sesongkort på hjemmekampene til herrelaget. Her kan du leser mer om OBOS eller handle sesongkort.

Annonse: