OBOS Fotballskoler 2022

I sommer arrangerer vi Obos Fotballskole i tre uker! Fotballskolene går mandag – fredag kl. 09:00 – 15:00.

Annonse:

For hvem

Fotballskolene er for barn i 2. til 7. klasse

Man trenger ikke være aktiv spiller i Skeid for å delta på våre fotballskoler. De er åpne for alle, uavhengig av klubbtilhørighet og interesse.

Fotballskolene strekker seg fra mandag – fredag, i tidsrommet 09.00 – 15.00. Det er lunsjpause midt på dagen. Mat er inkludert i prisen.

Det eneste man trenger av utstyr er fotballsko, leggskinner, vannflaske og bekledning for fysisk aktivitet i all slags type vær.

Når

Uke 25: 20. - 24. juni

Uke 26: 27. juni - 1. juli

Uke 33: 15. - 19. august

Til påmeldingen

Pris

Ordinær pris per uke er kr 2.150,-. Men husk, er du medlem av Obos får du hele 25 % i rabatt. Er du ikke allerede Obos-medlem, kan du enkelt melde deg inn.

Innmelding OBOS

Medlemsnummeret oppgir du under påmeldingen. For de som melder seg på og betaler uten å ha lagt inn medlemsnummeret vil ekstra faktura ettersendes.

Om du melder deg på alle fire ukene samlet får du ytterligere kr 450,- i rabatt.

Bli med Skeid

Takket være våre gode samarbeidspartnere Avantor og BundeGruppen i «Bli Med Skeid», har vi noen gratis plasser til alle tre fotballskoleukene. Disse plassene kan du søke om å få tildelt på e-post til [email protected]. Skriv en kort forklaring, denne behandles konfidensielt av administrasjonen.

Annonse fra Obos-ligaen: