Nyåpning på S-AKS

Påmeldingen er i gang

Annonse:

Vi er utrolig glad for at S-AKS "gjenåpner" som før fra og med mandag 5. oktober.  Sammen med vår samarbeidspartner Schaus Buss starter vi opp igjen med henting på skolene, og har som før økter i Cageball Nydalen. 

Videre til påmelding 

Hva er S-AKS

Som å ha bursdag en gang i uka

— Deltaker

S-AKS er vårt fotballtilbud for de minste etter skoletid. Tilbudet retter seg til barn i 1. til 3. klasse, og vi spiller smålagsspill inne i Cageball Nydalen. Tilbudet startet for første gang i november i fjor, og vi har hatt gode tilbakemeldinger og stor interesse rundt tilbudet. 

Se gjerne videoen som viser litt fra en typisk dag på S-AKS.


Henting på skolen

Barna hentes på skolen etter skoletid, før økta begynner kl 15:00 og avsluttes 16:00. Barna må hentes i Nydalen før kl 16:15. 

Henteruta ser du nederst i saken.

Smittevern på S-AKS

Vi har gode rutiner for smittevern på aktivitet i Skeid. Barna må bruke antibac ved oppmøte på bussen, og under bussturen vil barna bli plassert sammen med barn fra egen skole.

Dessverre er vannkrana i Cageball Nydalen stengt, så barna må fylle drikkeflaskene sin på forhånd og ha med vann. Vi serverer frukt som mellommåltid.

Bindende påmelding

Det er bindende påmelding ut skoleåret, med mulighet til å si opp og slutte fra 01.01.2021. Oppsigelse må sendes på epost til Espen innen onsdag 16.12.2020 om man ikke ønsker å fortsette ut våren.

Prisen for tilbudet er 789kr pr mnd. 

Merk at vi har kun 40 plasser tilgjengelig på tilbudet, og at påmeldingen stenger så snart vi når dette antallet. Etter det vil det bli opprettet venteliste for å få plass.

Videre til påmelding 

Har du spørsmål?

Hentetider

Her er de tidligere hentetidspunktene (Her vil det kunne komme endringer, som vil bli informert om i Spond-gruppen tilknyttet S-AKS):

Hentetidspunkter: 

Grefsen: 13:30 (Ved snu-/parkeringsplassen på oversiden av skolen)

Disen: 13.35 (Bussholdeplassen ved Sanatoriet Barnehage)

Fernanda Nissen: 13.50 (Porten på oversiden v/ Sandakerveien)

Sagene: 14.00 (Hovedinngangen v/ Sandakerveien)

Nordpolen: 14.15 (Hovedinngangen v/ Carl Jeppesens gate)

Annonse: