Ny praktikant i Skeid

Annonse:

Skeid har de siste to årene hatt studenter hos oss fra Høgskolen i Molde og Høgskolen på Lillehammer. Det siste tilskuddet på rekken av praktikanter er Kristoffer Severinsen fra Mosjøen. Han studerer Sport Management ved Norges Idrettshøgskole, og skal være praksisstudent hos oss fram til jul.

- Skeid er jo en kjent og tradisjonsrik klubb i Norge, så det skal bli spennende å se hva som skjer på innsiden i denne klubben. Det å få bli en del av en klubb som jobber med fotball, er noe jeg lenge har ønsket. Det er en av de største grunnene til hvorfor jeg begynte å studere sport management, forteller Kristoffer.

Kristoffer har selv spilt fotball på lavt nivå i en del år, mens nå nyter han fotballen fra sidelinja. Han ser alt av fotball, og mye av fritiden hans går med til akkurat det. Videre så ser han frem til å lære masse om hvordan Skeid jobber i det daglige, alt fra det administrative til det sportslige.

- De erfaringene som man får ut av en slik praksisperiode, kommer til å være veldig nyttige, og som jeg helt sikkert får bruk for senere i livet. Jeg gleder meg til å ta fatt på de oppgavene og utfordringene som ligger foran meg, og håper at jeg etterlater meg et godt inntrykk, sier Kristoffer.

Annonse: