Ny burvokter klar

Anders Gundersen til Skeid

Annonse:

Skeids neste målmann er Anders Gundersen, 26 år og fra Bamble. Telemarkingen har de siste tre årene spilt for Moss hvor han ofte har blitt betegnet som blant de aller ypperste keeperne i 2. divisjon.

Før tiden i Moss har han spilt for Arendal, Strømsgodset, Sandefjord, Pors og barndomsklubbene Stathelle og Brevik. 

Bor på Torshov

Anders har de siste årene bodd på Torshov, og med Oksefontenen som nabo kan vi skjønne at Skeid var hans foretrukne klubb videre.

- Jeg kommer for å rykke opp. Skeid har et veldig spennende lag på gang, det så vi i årets sesong. Jeg liker også planene til trenerapparatet, og ser fram til å jobbe med dem, forteller Anders.

Trener Gard Holme er godt fornøyd med å sikre seg Anders i god tid før sesongoppkjøringen tar til.

- Vi har fulgt Anders lenge, og sett mye på han i hele høst egentlig. Han er en god allround keeper, bra på det meste. Referansene er også at vi får en treningsvillig, holdningssterk og fin type inn i stallen. Med han i mål har vi nok divisjonens beste målmann og sånn sett er vi da bra i rute for 2021, sier Holme.

Skal bli lærer

I tillegg til å hindre mål studerer Anders på OsloMet hvor han skal bli faglærer i kroppsøving. Han har i tillegg allerede tatt trenerkurs, og sikter seg i framtiden inn på å jobbe med idrett enten via skoleverket eller som trener. Med Skeids sterke samarbeid med WANG Ung og WANG Toppidrett er jo Skeid i så måte et godt valg. 

Vi ser fram til å bli kjent med Anders gjennom vinterens treningskamper, og ønsker han selvfølgelig alt det beste i buret vårt.

Avtalen strekker seg ut 2022.

Annonse: