Ny angriper klar

Velkommen Gabriel Andersen

Annonse:

Vi ønsker Gabriel Andersen hjertelig velkommen til oss. Gabriel er 21 år, Harstadværing som trives aller best på topp. Han har de siste to årene spilt for Tromsdalen, hvor han særlig bemerket seg i fjor med 7 mål på 13 kamper for TUIL.

- Jeg ble først kjent med Gabriel da jeg jobbet i Tromsø, og jeg har fulgt Gabriel siden. Vi så han mye på video av Tromsdalen i forkant av de to oppgjørene i fjor. Gabriel var en av de aller beste spissene i avdelinga i fjor, og er en spillertype som vil passe godt inn hos oss. Han er god på å falle ned i banen og binde sammen angrepet, før han finner vei inn i boksen som avslutter av angrep. Sånn sett er det en spillertype vi har savnet litt, som nå gir oss flere strenger å spille på offensivt, forteller trener Gard Holme.

Meritert spiller tross ung alder

Gabriel startet som fotballspiller i Brage/Trondenes, og fikk seniordebut allerede i 2015 som 16-åring i gamle Oddsen-ligaen, da som innbytter for Harstad. Allerede året etter fikk han 23 kamper og 6 scoringer i den nye PostNord-ligaen for Harstad, før han fulgte opp det med 20 scoringer på 27 kamper året etter for samme klubb i 3. divisjon. I 2019 ble han hentet til Tromsdalen i OBOS-ligaen, og spilte fast i OBOS-ligaen allerede som tjueåring.

- Jeg er glad for å komme til Skeid, og har troa på det opplegget klubben har på gang her. Skeid har jo vist gang på gang at man kan utvikle seg som fotballspiller i klubben, og det nettopp derfor jeg ønsker å komme hit. Så hjelper det jo at trenerteamet har presentert en god plan for hvordan de skal bruke meg i laget, sier Gabriel.

Ikke ferdig på overgangsmarkedet

Det har vært rolig aktivitet på overgangsmarkedet for Skeid hittil i vinter, med fire spillere inn i Marcus Melchior, Anders Gundersen, Mikkel Tveiten og nå Gabriel Andersen. I tillegg har flere av fjorårets spillere fornyet sine kontrakter.

På spørsmål om han nå er fornøyd med stallen har Gard Holme fortsatt åpning for et par nye spillere.

- Vi skal fortsatt ha inn en til kantspiller og en til på den sentrale midtbanen, så vi er ikke helt ferdig nå selv om det nærmer seg. Vi er sånn sett godt i rute, og det handler om å finne de riktige spillerne og ikke forhaste oss, sier Gard.

P.S Nettopp Harstad og Skeid har tidligere vært en god miks, og i styret til Gabriels tidligere klubb finner vi Trygve Bornø, mangeårig Skeidspiller med hele 419 kamper for klubben.

Annonse: