Ny Akademisjef

Hils på Edson Uhlander

Annonse:

Akademiet er en viktig del av Skeids tilbud i barnefotballen, hvor vi nærmer oss tusen deltakere over de ti årene vi har hatt tilbudet. Akademiet har nå fått ny leder i Edson Uhlander, som i tett samarbeid med sportssjef i yngres avdeling Martin Dolvik skal videreutvikle Akademiet framover.

Videre til innmelding

DSC_0585.jpg
Akademiet vil ha med flere jenter

- På kort sikt har vi som mål at Akademiet skal være "ukas beste økt". Vi har dyktige trenere på plass, som med gode forberedelser og en tydelig plan skal levere bra innhold til spillerne. Barna lærer av en passe veksling mellom mestring og utfordring, og alt vi driver med tilpasset barnas alder og ferdighetsnivå. Ikke minst skal det være gøy, sier en entusiastisk Edson.

Sammen med seg på Akademiet har han et sterkt team bestående av noen av våre dyktigste trenere som alle er høyst motivert for å utvikle Akademiet sammen med Edson.

- Akademiet er viktig for å legge et godt grunnlag, og sammen med de mange flinke foreldretrenerne vi har i klubben danner det et bra barnefotballtilbud. Det er viktig for oss at Akademiet drives best mulig, og med Edson inn til å fortsette Robs gode arbeid har vi satt oss mål om å ta det til neste hylle, sier Martin Dolvik. 

Ønsker å ta nye steg

Edson har selv vært instruktør på Akademiet før, og skal nå bruke litt tid på å gjøre seg kjent med rutiner og organisering. 

DSC_0581.jpg
Ny Nordre Åsen 2 og 3 er i flittig bruk

- Vi ønsker å utvikle Akademiet framover, både gjennom å øke tilbudet om antall økter men også få med flere deltakere. Særlig ønsker vi å få med flere jenter, og der skal vi ha ulike rekrutteringstiltak i år. Har man lyst til å prøve seg har vi også mulighet for åpne perioder, hvor man ikke trenger å fortsette om det ikke passet. Bare å ta kontakt, vi har alltids plass til flere, avslutter Edson.

Har du lyst til å prøve deg på Akademiet? Meld deg inn i dag eller ta kontakt med Edson for en prøveperiode.

Annonse: