Nuñez reddet poeng mot Sogndal

Johannes Nuñez ble dagens mann på et Skeid-lag som viste god moral og kjempet seg tilbake fra 0-2 mot laget fra saftbygda.

Skeid dominerer de første minuttene uten å skape de helt store sjansene. Så får laget et frispark etter 5 minutter rett utenfor boksen til Sogndal, men det er dårlig utført. Taofeek Ismaheel viser seg tilliten verdig i startoppstillingen med et flott brassespark etter tolv minutter, med forsøket går rett på keeper.

Noen minutter etterpå kommer dagens første scoring, og det er bortelaget som står bak. Ballen slås inn i feltet, passerer to Skeid-spillere og Sivert Mannsverk kan skli ballen inn bak Emil Fiskvik. Etter et par sjanser til begge lag er det klart for ny scoring, også denne gangen til Sogndal. Det heades inn i feltet, Eirik Schultze vinner duellen og header i mål: 0-2.

Taofeek Ismaheel var arkitekten bak 1-2-målet.

Men Skeid svarer umiddelbart, og minuttet etter reduserer dagens Skeid-gutt Johannes Nuñez! Ismaheel sender et følsomt innlegg inn i feltet, og Nuñez klinker ballen i nettet! Flott scoring, og Torshov-laget er tilbake i kampen.

I andre omgang har begge lag sine muligheter, Skeid har muligens ballen mest, men det er først i det 80. minutt at Nuñez igjen sender Skeidoksene til himmels. Johnny Buduson stormer inn i sekstenmeteren og sender kula inn i feltet. Der er Nuñez først på ballen og sender den i mål via keeper, 2-2!

Vi viser sterk lagmoral

— Johannes Nuñez

Skeid øyner nå mulighet for alle tre poengene og presser Sogndal tilbake. Henning T. Andresen legger inn, en Sogndal-forsvarer klarerer rett i Nuñez, som noe overrasket skyter over fra 5 meter! Så nær er laget fra å ta seieren i denne kampen.

– Det er rart å score to mål, og allikevel føle seg som syndebukk, sier Johannes etter kampen. Vi viser sterk lagmoral, og kommer tilbake på 0-2, sier han.
Charles Ezeh (til v.) spilte en god kamp mot Sogndal.

På overtid har begge lagene hver sin store sjanse til å avgjøre, men kampen ender med poengdeling. Johannes Nuñez blir selvfølgelig kåret til dagens beste av Oksene og kan nyte en oksestek fra Strøm-Larsen.

Sponsorene synes Charles Ezeh fortjener å kjøre BMW I3 i en uke og nyte en burgermiddag for 2 på Johnny Rockets på Storo.

Neste kamp er borte mot Nest-Sotra søndag 22.9 kl. 15:00, og det blir ny visning for supporterne på storskjerm på Skeidhuset. Dørene åpner 30 min. før kampstart.