Nordstrand tok alle poengene

Vi presser på for utligning i andre omgang, men Nordstrand kontrer inn 2-0 og det blir tap i andre runde i OBOS Supercup.

Annonse:

(Alle foto: Anders Vindegg)

Etter få minutter sender vår nye keeper Marcus Andersen et langt fremspill opp mot spissene våre. Prøvespiller fra Sarpsborg, Aridon Racaj, forfølger ballen, Nordstrand-spissen misser på tilbakespillet og Racaj er plutselig alene og fyrer fra 14 meter, men keeper redder. Der burde vi tatt en tidlig ledelse.

Vi blir oppjaget, og frustrasjon over ikke å lykkes tidlig gjør at vi blir upresise og tar dårlige valg

— Trener Vilde Rislaa

– Vi blir oppjaget, og frustrasjon over ikke å lykkes tidlig gjør at vi blir upresise og tar dårlige valg, vi klarer ikke å hente oss inn, sier Vilde etter kampen. Like etter vår kjempesjanse får nemlig Nordstrand det første målet etter at Emil Tjøstheim blir taklet i duellen når vi skal spille oss ut. De hvite fosser mot vårt mål og et par pasninger etterpå ligger ballen i nota.

– Vi må ha tro på oss selv og ha tro på at vi kan klare å ta gode valg og eliminere bort de feilene vi gjør matchen, sier Vilde. Vi skal ikke grave oss ned, det er fortsatt tidlig i februar. Det handler om å bli en gjeng som kjemper for hverandre og som kjemper for logoen, det skal bety noe mer.

Resten av omgangen produserer vi kun et par halvsjanser, og Nordstrand er heller ikke noen stor trussel selv om de også har hatt sine muligheter.

(Rettelse i pulje 1: Skeid har -2 i score)

– Vi må ha et samme mål, en lik retning på ting. Vi er ikke helt der ennå, vi er en ny spillergruppe med et enormt potensiale. Det blir min og resten av trenerteamets jobb og få til å funke så fort som mulig, sier Vilde.

Vilde møtte Skeidoksene på deres møte på Magneten på fredag og budskapet var: – Vi snakket om kommende sesong, om ambisjoner, spillerlogistikk, hvordan vi ser ser for oss at ting skal se ut, forklarte litt hvilken prosess vi står i og at vi kommer til å bruke tid på å sette en god stall og at vi trenger tiden inn mot sesongstart for å lykkes. Det har vært noe krevende treningsforhold i det siste og været har spilt oss et puss, men utover det har vi en spillergruppe som er enormt lærevillige.

I andre omgang er vi det førende laget og trykker på for å utligne. Vi kommer til noen innlegg, men de mangler adresse. En korrekt annullert scoring får vi også i mot oss, på et av Sullys fine forseringer på høyrekanten.

Vi har god kvalitet på treningene. Vi bygger stein for stein.

— Vilde

– Vi har god kvalitet på treningene. Vi bygger stein for stein,  mandagen må være bedre enn søndagen, tirsdagen må være bedre enn mandagen og vi må bygge ut i fra det. Vi snakket i garderoben etter kampen om at vi har vi to valg nå: Vi kan synes synd på oss selv og fremstå som tapere eller vi kan velge å møte på mandag og ha en enda bedre treningsuke enn vi har hatt til nå.

Når vi etter gjentatt press ikke klarer å utligne, skjer det som ofte skjer, motstanderen punkterer kampen. En nesten identisk situasjon som den i første, hvor vi får en sjanse etter slurv i bakre rekker, fører den svake headingen tilbake til keeper til at spissen til Nordstrand kan snappe ballen, runde Andersen og sikre 3 poeng.

– Vi må bare stå i det og så må vi trene sinnsykt bra fremover, sier Vilde. Jeg begynner å bli veldig fornøyd med troppen som den er, men vi mangler et par offensive spillere, både en ving og en spiss så vi er på leting etter det, vi trenger en målscorer, avslutter hun.

Neste kamp i OBOS Supercup er mot Eidsvold Turn på Nordre Åsen lørdag 17. februar kl. 14:00. Men før det kommer en treningskamp borte mot Kongsvinger kommende lørdag kl. 14:00.

Se hele oppsettet her.

Kampfakta

Skeid - Nordstrand 0-2 (0-1)
OBOS Idrettspark Nordre Åsen
Ca. 50 tilskuere

OBOS Supercup - 2. runde

Mål:
0-1 Nordstrand (17')
0-2 Nordstrand (90')
 
Skeids lag fra start:
Marcus Andersen, Sulayman Bojang (Kaptein), Per-Magnus Steiring, Fredrik Flo, Hassan Yusuf, Bendik Rise, Emil Tjøstheim, Torje Naustdal, Max Bjurstrøm, Aridon Racaj og Thor Lange.
 
Innbyttere i løpet av andre omgang:
Ousmane Diallo, Ulrich Ness, Michael Opeyemi, Noah Sveen, Luca Høyland, Ivar Eftedal, Florind Lokaj, Eduard Hjelde, Usman Shahid og Daniel Lunde.
 
Intervju med trener Rislaa etter kampen:


 
Annonse: