Nok en topplassering for 2007-jentene

Skeid J2007 ble i helgen nummer 3 i Sprint-Jeløy Cup hvor de som vanlig stilte ett år opp i 2006-klassen. Turneringen ble arrangert for 38. gang og er Norges største innendørsturnering for jenter. Totalt deltok 139 jentelag hvorav 28 var påmeldt i samme klasse som Skeid.

Jentene på bildet er: Øverst f.v. Johanna Kiland, Vera Benedictow, Hannah Ulrichsen, Solveig Stava, Johanne B. Falch, Maja Leivsdatter. Foran f.v. Maja Nordenstrøm og Isabella Moss.

Jentene vant alle sine innledende kamper og ble gruppevinnere med solide 13-3 i målforskjell. I sluttspillet beseiret de Skjeberg 6-2 i åttendelsfinalen, før Kolbotn 1 ble slått 5-2 i en meget overbevisende kvartfinale. Semifinalen, også den mot et godt Kolbotn-lag, ble dessverre sterkt preget av skader, og selv om jentene ledet fortjent med ett minutt igjen på klokka, var det ikke til å unngå at Kolbotn utlignet i sluttsekundene.

Symptomatisk med kampbildet kom utligningen i det en rød-blå spiller haltet av banen med sterke smerter. Kampen gikk så inn i sudden death på stillingen 2-2, og til slutt var det Kolbotn som trakk det lengste strået i en nervepirrende 2v2 duell. Mange vil nok mene at Kolbotn hadde fortjent en utvisning eller to i sluttminuttene da Skeid-talentet Vera Benedictow - gjentatte ganger - ble felt bakfra av sisteforsvarer. Til syvende og sist må likevel dommerens avgjørelser respekteres, og jentene var godt fornøyd med både innsatsen og bronsemedaljen.  

– Vi er fornøyde. Vi fikk etterhvert veldig mange skader og jeg synes vi var flinke som likevel klarte å matche Kolbotn, sier kaptein Hannah Ulrichsen som førte laget sitt til en solid tredjeplass.

Jentene ble ledet av Max Moss og Andreas Benedictow.  

Skeid J2007 har kommet godt i gang med  årets vintersesong og vant nylig en annen stor innendørsturnering - Ski Storsenter Cup -  også der i 2006-klassen. I tillegg deltar laget i futsalserien hvor jentene er gruppeledere og tar sikte på å vinne kretsmesterskapet ett år "for tidlig".  

Vi ønsker jentene lykke til med 2020-sesongen!

SA-SA-SA!

 

Annonse fra Obos-ligaen: