Noah er klar

Midstopper med unik x-faktor

Annonse:

Noah Cristiano Fjellestad Sveen er om ikke ligaens men i alle fall troppens spiller med lengst navn. Vi kan si det her og nå, det blir ikke alle etternavna bak på drakta! Nå er uansett Årvollgutten klar for enda et år i Skeid, og er en av de med lengst fartstid i klubben. Noah kom til oss i 2019 som G16-spiller, og har imponerende 62 kamper og 6 scoringer for Skeid 2 siden da. Noen eksakt tabell for antall kamper på rekruttlaget har vi ikke, men at Noah er høyt på den lista er det ingen tvil om.

For A-laget fikk Noah debuten i den spesielle bortekampen mot Stjørdals/Blink i 2022 mens det i fjor ble en kamp i NM mot Holmlia. I år har Noah tenkt å utfordre godt om en plass i midtforsvaret, og kanskje blir det i år at man får se Noahs helt unike X-faktor: evnen til å stå der ballen spretter. For i likhet med antall kamper har neppe noen reddet like mange på strek for Skeid 2 som vår egen Cristiano.

Noah selv er offensiv foran den nye sesongen.

- Målet for året er å etablere meg i andredivisjon, og utvikle ferdighetene mine videre. Det er et godt miljø i Skeid, og her får jeg utviklet meg bra, sier Noah selv.

Viktig kontinuitetsbærer

Selv om det definitive gjennombruddet ikke har kommet helt enda har Noah vært del av treningsgruppa i mange år allerede. Noah har stort sett trent fast som del av A-laget siden 2021-sesongen, og begynner dermed å bli en av de med litt fartstid i klubben og gruppa. 

- Noah er en veldig bra type, og han blir stadig bedre. Han står mer og mer fram som en av lederne våre, og tar ansvar på trening og i kamp. Det kan fort bli Noahs år dette, han kommer i alle fall til å legge ned det arbeidet som kreves. Så må han gripe de mulighetene som kommer, og det er mange perioder med tett program i år hvor Noah får muligheten, sier trener Vilde.

Allerede i OBOS Supercup kan du se Noah og hans lagkamerater i aksjon.

Sesongkort finner du på Ticketco

Annonse: