Neste hjemmekamp er bortekamp

På søndag møter vi Sandnes Ulf på fremmed gress.

Om du har vært innom Nordre Åsen de siste to ukene har du sikkert registrert at banen er ute av drift om dagen. Vi gleder oss til å få nytt dekke til høsten, og i mellomtiden skal vi spille hjemmekampene våre på fremmed gress.

Første oppgjør er mot Sandnes Ulf på søndag, og vi gleder oss. Både til kampen, men også til å arrangere fotballkamp på et moderne stadion. Alt ligger til rette for en artig kamp, ikke minst etter at Kjelsås hjalp oss med å snu tapsrekka i går. Jeg turte selv ikke å se kampen, og feiget ut. Da var det tryggere å se på onsdagens Velkommen Til Fotball-økt, og samtidig følge Anders Vindeggs liveoppdateringer på Twitter. Ble nervøs av det også. Men det endte godt, og vi er videre.

Kom på Intility

Like lenge som det har vært kjent at vi skal spille på Intility arena har det vært prat om boikott. Ikke mange, men noen har nok ikke tenkt å se kampene våre der oppe. Om det er fordi man misliker Vålerenga (helt fair, vi tåler fotball-hat), ikke liker tomtegaven (vi prøver for øvrig på det samme, dog i litt mindre format) eller synes det er kjipt å komme seg dit (Ruter Reiseplanlegger) er jeg ikke sikker på. 

Ivrige Skeidspillere som kanskje tar turen?
Ivrige Skeidspillere som kanskje tar turen?

Men det jeg vet, er at en boikott kun skader oss selv. Vålerenga tar en helt fair leiepris, og har vært meget servicevennlige og behjelpelige for oss. Vi skal selv drifte kiosk der oppe, og alle publikums- og kioskinntekter går til Skeid. Leia er fast, så det spiller ingen rolle for utleier om det kommer 10 eller 1000. 

Den eneste taperen av en boikott er Skeid.

Knut er fornøyd

En av skeptikerne til å spille der oppe var for øvrig Knut Jensen. I dag fikk han bli med opp, og var både imponert over anlegget og ikke minst hvor enkelt det er å arrangere. 

Knut Jensen, kjent for sitt store Skeidhjerte
Knut Jensen, kjent for sitt store Skeidhjerte

Knut stiller i kiosken på søndag, og vi har allerede en flott gjeng frivillige som skal arrangere. Plass til flere frivillige har vi også. Send meg en mail om du har lyst til å være med å arrangere. Vi har alltids behov for litt hjelp.

Vil du derimot se på, eller synge fram laget kjøper du billett her.

Sportslig hilsen
Daniel

P.S!

Vi er ikke del av underholdningsbransjen, så vi kan ikke garantere at du blir underholdt. Men mål imot, det virker vi å være garantist for om dagen. Spesielt på dødball imot. Så spennende blir det!

 

Annonse fra Obos-ligaen: