Mohammed Mahnin bytter klubb

Skifter til OBOS-ligaen og KFUM

Skeid og KFUM har i dag blitt enig om en overgang for Mohammed Mahnin. Midtbanespilleren har over to perioder i Skeid spilt 88 kamper for klubben fordelt på 2. divisjon og 1. divisjon.

Moa var fast på laget som rykket ned fra OBOS-ligaen i fjor, med 30 spilte kamper.

- Moa har uttrykt ønske om å få prøve seg på ny i OBOS-ligaen, og med seks måneder igjen av avtalen i Skeid har vi valgt å etterkomme ønsket. Kjøpende klubb har også laget et betydelig beløp på bordet for en spiller på utgående avtale, sier daglig leder Daniel H. Strand. 

A-laget starter opp

Skeid serieåpner 11.07 hjemme mot Brattvåg, og kommer til å forsterke troppen før seriestart.

I dag samles spillertroppen for første gang siden koronastoppen kom i mars, og spillere og trenere er tilbake i 100 % arbeid fra i dag av.

- Det blir godt å komme i gang igjen i dag, og vi skal bruke dagen og uka godt på å få en oversikt over spillernes fysiske status. Vi har inntrykk i trenerteamet om at de har jobbet godt individuelt i denne perioden, sier trener Gard Holme.

Allerede denne uka vil potensielle nye spillere være på besøk hos Skeid.

- Vi har invitert med oss noen spillere vi ønsker å bli bedre kjent med, og vi ønsker å forsterke troppen med 2-3 nye spillere. Vi skal også sjekke ut flere av våre egne juniorspillere, som har fått trent fotball lenger enn A-laget. Vi håper at noen der også har tatt steg som gjør dem aktuelle for sjanser i år alt, avslutter Gard.

Annonse fra Obos-ligaen: