Mikkel Tveiten klar for Skeid

Møt vår nye venstreback

Annonse:

Vi ønsker Mikkel Tveiten hjertelig velkommen til Skeid. Mikkel er 19 år, er fra Ullevaal Hageby og har i hele sitt fotballiv spilt for Lyn. Han har faktisk rukket å få spille hele 39 seniorkamper i 3. divisjon for moderklubben, før fylte 18 år. I fjor ble det ingen seniorkamper da 3. divisjon aldri fikk kommet i gang med hverken seriespill eller trening.

- Jeg har hatt en utrolig flott tid i Lyn, og er veldig takknemlig for tiden hos moderklubben. For min egen utvikling er tiden inne for å ta et steg videre, og da er Skeid et godt valg, særlig med fortsatt risiko for at 3. divisjon ikke får starte opp forteller Mikkel til Skeid.no.

Aldersbestemt landslagsspiller

Mikkel er tross sin unge alder allerede et kjent navn i Oslo-fotballen, og har vært fast inventar på landslagssamlinger siden G-15-landslaget med hele 42 u-landskamper.

Se videointervju med Mikkel her


- Jeg ønsker å være med på u21-landslaget framover, og da er mye spilletid i 2. divisjon et godt utstillingsvindu for å få være med på landslag, fortsetter Mikkel.

Trenerteamet med Gard Holme i spissen er godt fornøyd med å tilknytte seg Mikkel. Mikkel har vært attraktiv for mange klubber, og har brukt god tid på å vurdere Skeid som sin nye klubb

- Jeg har fulgt Mikkel i seks år nå og han er på sitt kull kanskje den beste spilleren i landet i sin posisjon. Han er den typen spiller vi ser etter, han har gode ferdigheter, ambisiøs og er en veldig bra gutt med gode holdninger og verdier. Han har også vært med på trening hos oss i fjor høst og litt i vinter som har underbygget den troen vi har på Mikkel.  Mikkel kommer til å passe bra inn i måten vi ønsker å spille fotball på, med offensive backer som deltar i angrep forteller Gard til Skeid.no.

Avtalen strekker seg ut 2022 og vi håper å snart bli bedre kjent med Mikkel i kamp så snart treningskamper blir tillatt.

Annonse: