IMG_4270

Metro trafikkskole ny partner i Skeid!

En gladnyhet før jul!

Annonse:

Vårt nyeste tilskudd i sponsorpoolen er Metro Trafikkskole, en samarbeidspartner så lokal som det er mulig. Avdeling Oslo holder til på Grefsen og er kun et steinkast unna OBOS Idrettspark Nordre Åsen.

Når vi fikk forespørselen om å inngå et samarbeid med Skeid var valget enkelt. Skeid er en spennende klubb med gode verdier. Vi gleder oss til både å følge klubben, og tilby Skeids ungdommer en solid trafikkopplæring , forteller Johnny Quang Huynh, økonomisjef i Metro Trafikkskole.

Samarbeidet vil innebære at Skeid igjen starter opp trafikale grunnkurs på klubbhuset i vinterhalvåret. Enkelt for elevene å kombinere med trening, samtidig som det kan spe på lagkassene til årgangene.

Det er veldig moro å ha Metro med på laget. En mer lokal partner er vanskelig å finne, når de holder til kun et lite steinkast unna. Samtidig er det kult at vi igjen kan tilby trafikkopplæring på klubbhuset, samtidig som lagkassene får litt ekstra handlerom for hver påmeldte spiller. Vi er veldig glade for å ha fått til en samarbeidsavtale med Metro, forteller Markedsansvarlig Espen Gustavsen

Vi takker for tilliten, og gleder oss over at lokalt næringsliv vil støtte opp om klubben!

Informasjon om trafikale grunnkurs, priser mm. kommer i spond til de aktuelle årgangene over nyttår.

 

NB: jobber du i eller driver en bedrift i nærområdet, og kunne tenke deg å støtte klubben? Kontakt markedsansvarlig Espen på [email protected]

Annonse: