Mesut Can melder overgang

Ny klubb er Ullensaker/Kisa

Skeid og Ullensaker/Kisa har i dag blitt enig om en overgang for Mesut Can. Mesut har spilt i to perioder for Skeid, mellom 2007-2010 og 2018-2019. Mesut var en viktig spiller på opprykkslaget i 2018, med over tretti målpoeng.

I fjor skadet han akillesen i den avgjørende hjemmekampen mot Notodden, og han har vært ute med skaden siden det. Han nærmer seg nå friskmelding, og ønsker å prøve seg en gang til på nest høyeste nivå.

- OBOS-ligaen har lov til å trene med kontakt, og har fått en dato for oppstart. Ull/Kisa legger penger på bordet, og da var det fair å inngå en avtale slik situasjonen har blitt med pandemien, sier daglig leder Daniel H. Strand.

Fortsatt uvisshet

For Skeids del har vi hverken lov til å trene som normalt, eller fått en dato for oppstart. 

- Det er krevende at vi ikke har en dato å forholde oss til, noe som gjør planleggingen framover vanskelig, fortsetter Strand. Vi ser fram til å få noen scenarioer fra NFF om høsten, slik at vi vet hva vi har å forholde oss til.

Utenom Mesuts ferske overgang til Jessheimklubben har det ikke vært andre utskiftninger i spillerstallen.

- Det etterlater en plass i angrepsrekka, og vi ønsker å erstatte Mesut. Spillerne har trent bra hver seg under pausen, og det blir spennede å se hvilket grunnlag de har lagt på egenhånd. Vi har mange spennende unge spillere som er i ferd med å ta nye steg, og det kan jo hende at disse har skaffet et fortrinn nå under aktivitetsstoppen, sier trener Gard Holme.

 

Annonse fra Obos-ligaen: