20230516_162309

Med A-laget til Kongsvinger

Kalver på tur

Annonse:

I forrige uke fikk to heldige kalver bli med A-laget på bortekamp.

Agnes Mathiesen Stenbakk (10) og Laurits Storvik Johnsrud (11) er både ivrige fotballspillere og svorne Skeidkalver, og til bortekampen mot Kongsvinger på Gjemselund fikk de muligheten til å følge A-laget på nært hold.

Turen startet selvfølgelig på Nordre Åsen, hvor spillerbussen ventet. Som de første ombord fikk Agnes og Laurits hilse på hele rekka av Skeidspillere da de entret, og de lærte seg kjapt at på bussen er det faste plasser som gjelder for Obos-spillerne våre.

Etter en times kjøretur var det stopp på kroa på Slobrua utenfor Kongsvinger, hvor spillere og kalver fikk velge mellom spagetti bolognese og kylling med ris.

- Jeg trodde de bare fikk brød og pålegg, for det er hva vi pleier å få, sier Agnes.

20230516_145531.jpeg
Sterke karer (og jenter) trenger mat. Under bortekampen mot Kongsvinger fikk Agnes Mathiesen Stenbakk (10) og Laurits Storvik Johnsrud (11) tilbringe en hel dag sammen med A-laget vårt.

Etter matstoppen gikk turen videre til Gjemselund, hvor Agnes og Laurits sjekket ut garderobeforholdene. Her hang draktene klare og utstyret var på plass da laget ankom. I garderoben ble det også en mulighet til å slå av en prat med både spillere og trenerteamet.

Etter spillermøtet var det tid for å varme opp, og mens Laurits hjalp til ute på banen, testet Agnes ut innbytterbenkene. Når kampen nærmet seg start strømmet Kongsvingerpublikum på, og kalvene kunne noe overrasket slå fast at på Gjemselund har de også fått stuet en sofa inn på tribunen. Matsjen så de selvsagt sammen med et tjuetalls okser som var møtt opp for å heie laget vårt fram.

20230516_164719.jpeg
Alt sto klart i garderoben da Skeidlaget ankom, kunne Agnes og Laurits slå fast

Dessverre klaffet det dårlig på banen denne dagen, og vi tapte 0-5.

- Det var veldig kult å få være med laget, og gøy å se hvordan de forbereder seg til kamp, sier Laurits. -  Men det var innmari kjipt at vi tapte.

Annonse: