Maria til talentleir

Maria Schjølberg (Skeid J14) er tatt ut til Equinor Talentleir i perioden 3.-7. august 2020.   

Skeid er representert i J14 med vår talentfulle playmaker Maria Schjølberg.

– Maria er en ressurssterk og talentfull fotballspiller som besitter meget gode ferdigheter og flotte holdninger. Hun er disiplinert og treningsvillig, arbeider hardt og er alltid fokusert, sier sportssjef Johnny Ademaj.

J05 vant OBOS Cup 2020. Maria er nr. 5 bak fra venstre. Hun scoret også vinnermålet i finalen!
J05 vant OBOS Cup 2020. Maria er nr. 5 bak fra venstre. Hun scoret også vinnermålet i finalen!

– Slike egenskaper fører naturligvis til at Maria stadig tar nye steg som fotballspiller. Vi gleder oss til å legge til rette for Marias videreutvikling i et meget godt utviklingsmiljø i Skeid. Som sportssjef og trener for Maria er jeg veldig stolt over Marias uttak til Equinor Talentleir i august og ønsker henne masse lykke til, sier Ademaj.

Se hele uttaket her.

– Vi burde nok fått med flere jenter i både J14 og J15 klassen, da begge årgangene er helt i toppen nasjonalt, sier han videre.

I tillegg til Maria ble også keeper Magnus Stær-Jensen tatt ut i G14-klassen. Magnus har vært en av våre talenter som har hatt en strålende utvikling i Skeid under tett oppfølging av keepertrener Robert Legrand og sportssjef Ademaj. 

– Magnus valgte «dessverre» å melde overgang til Grorud under korona-perioden, men vi ønsker ham uansett masse lykke til i Porsgrunn, avslutter sportssjefen.

 
Annonse fra Obos-ligaen: