Målløst i første hjemmekamp på bortebane

Sandnes Ulf var kommet til hovedstaden med godt håp om seier. Skeid hadde ikke fått et eneste poeng på de tre siste seriekampene, mens gjestene hadde sanket seks poeng på sine tre siste kamper.

Det er noe kjølig i luften når lagene entrer Intility Arena. Sandnes Ulf tar umiddelbart tak i kampen. Jærbuene vinner duellene og de vinner andreballene. Torshov-gutta sliter med klareringene og det blir flere ganger farlig i boksen foran Idar Lysgård.

De første tyve minuttene er det bare mesterlig spill av Skeids burvokter og en snill stolpe som hindrer skåring. Det går nesten halvtimen før vertene får sitt første hjørnespark, hjørnesparket gir heller ikke noe resultat.

Det siste kvarteret jevner spillet seg, men det blir med et par halvsjanser for Torshov-gutta. Dommeren blåser for pause, lystavla viser 0-0. Skeid har vært heldig, jærbuene burde ha ledet med et par mål etter de store sjansene de hadde den første halvtimen.

Fredrik Berglie ble Skeidoksenes beste spiller (Arkivfoto)

Tom Nordlie må ha brukt pausen til både å gi gode råd og å mane gutta til større innsats. Det er som om det er et nytt Skeid-lag som kommer på banen etter hvilen. I løpet av de første fem minuttene kommer gode muligheter på løpende bånd. David Tavakoli skyter over buret fra kort hold, Mustafa Ahmad skyter utenfor fra god posisjon og Johnny Buduson forserer på venstrekanten, men også han setter skuddet utenfor ramma.

Det Sandnes Ulf-laget man så i første omgang, sees ikke lenger. Det er vertene som spiller seg til muligheter. Klokka begynner å tikke mot 85 minutter når kula plutselig smeller i metallet bak Idar Lysgård. Nå skal jærbuene sikre tre poeng. De presser på for å sette den avgjørende ballen i Skeid-nota.Heldigvis har Skeid Idar Lysgård som burvokter. Det er takket være hans innsats at det ikke blir Sandnes jubel.

K P
2 Tromsdalen 2 4
3 Skeid 2 4
4 Kjelsås 2 4
5 Stjørdals-Blink 2 4

I de siste minuttene får junioren Taofeek Ajibade Ismaheel sin debut i på A-laget. Han er en meget god teknisk spiller. De få minuttene han spilte var en god smakebit på hva man kan vente seg av ham utover i sesongen!

Dommeren blåser av kampen, det blir ett poeng til Skeid, etter spill og sjanser bør laget være fornøyd med det ene poenget.

Fredrik Berglie kan varme opp komfyren hjemme. Han fikk oksestek som beste Torshov-gutt.

Neste seriekamp er i Kristiansand mot Start søndag 2.juni kl 18.00.