Målfest og opprykksfest!

Mål på mål på mål! Årets siste hjemmekamp ga ellevill målfest, og vi sikret opprykket før sesongens siste kamp. Se høydepunktene nederst!

Annonse:

(Toppbilde: Kaptein Fredrik Berglie ble kåret av Skeidoksene til årets Skeid-spiller, og kunne heve trofeet etter at førsteplassen i avdelingen var sikret. Foto: Anders Vindegg.)

Det var nesten fullsatte tribuner på Nordre Åsen da Rosenborg sitt andrelag var på besøk, og de fremmøtte ble vitne til et målkalas uten like i høstsola. Det tar ikke mer enn fem minutter før Abel Stensrud finner nettmaskene. David Hickson spiller til Johnny Buduson ved første stolpe, som kriger ballen inn til Stensrud foran mål! Toppscoreren setter 1-0.

Etter scoringen holder vi trykket oppe og slipper nesten ikke bortelaget inn på vår halvdel. En rolig dag på jobben for Lars Martin Kvarekvål i mål, som likevel byr på én svært god redning i starten av kampen.

Abel Stensrud (t.v.) og Marcus Melchior sto for fire ganger jubel i første omgang.

Etter 23 minutter er Stensrud og Marcus Melchior en farlig duo når sistnevnte får en nydelig bakromspasning fra Shadi Ali. Melchior løfter ballen over keeper, før Stensrud sklir den inn i mål! Spørs om de to må dele den scoringen broderlig.

Melchior noterer seg likevel også i målprotokollen med to scoringer før pause. Den første med brystkassa etter 26 minutter, før han setter sitt andre på volley med høyrefoten fem minutter før pause.

Opprykkstroen øker

Etter hvilen rekker dommeren akkurat å blåse i gang kampen før duoen Melchior/Stensrud igjen er på ferde. Vi vinner ballen høyt i banen, og Melchior får sjansen alene med keeper. Sisteskansen er ute og forhindrer, men Stensrud kommer på løp på siden og dunker inn 5-0!

Så setter Stensrud like greit sitt fjerde, og denne gangen fra 16 meter! Det står 6-0, og etter timen spilt øker Johnny Buduson til 7-0! Gledelig å se Buduson tilbake i scoringsform etter skadeavbrekk.

Abel Stensrud noterer seg for seks scoringer i kampen, og blir sannsynligvis både lagets og avdelingens toppscorer.

Deretter setter Stensrud 8-0, før innbytter Gabriel Andersen setter 9-0, og Stensrud scorer vårt tiende. Måltavla viser tosifret antall mål! Stensrud flikker også inn det ellevte, men via en RBK-spiller. Så er det innbytter Ulrich Ness som setter tidenes største spiker i kista og 12-0!

Samtidig har kampen mellom Egersund og Notodden gått vår vei, med seier til Notodden. Dermed er det ingen som kan true førsteplassen vår, og avdelingsseieren og opprykket er vårt!

Skeid spiller i OBOS-ligaen i 2022, og det klinger svært godt for alle som er glade i Skeid! Takk til laget og alle rundt for fantastiske fotballopplevelser, vi gleder oss til mange flere neste år!

Sesongens siste kamp spilles borte mot Fram Larvik førstkommende lørdag klokka 13.