Lykke til videre, Idar

Som de fleste vet så har Skeids keeper Idar Nordby Lysgård takket for seg som trygg og god sisteskanse for klubben gjennom mange år. Vi ønsker med dette å takke for innsatsen, og ønske lykke til videre!

Annonse:

Idar har vært en trygg sisteskanse for Skeid i en årrekke. Mang en gang har Idars reflekser og tigersprang reddet baklengs, og bidratt til poengfangst og seire.

– Jeg takker for meg etter 10 år i den nydelige klubben Skeid. Tusen takk for støtten og alle fine ord jeg har fått av de herlige supporterne som alltid dukker opp på kampene våre. Nå er tiden inne for et nytt kapittel i min karriere, skriver Lysgård på sin Twitter-konto.

Debuten til den høyreiste keeperen kom allerede i mai 2012. Da slo Skeid Østsiden 1-0 på bortebane i første NM-runde. I 2013 kjempet Idar seg til fast plass som bakerste mann, og den har han hatt siden, kun avbrutt av et kort opphold i Kongsvinger første halvår i 2018. På tross av at Idar bare er 26 år, har han rukket å få hele 181 A-matcher for Skeid under beltet. Det er imponerende.

Det er allerede klart hvem som erstatter Idar i Skeids mål fra neste sesong. Anders Gundersen fra Moss er klar for spill på Nordre Åsen. 

Her er mange av feberredningene Idar leverte i 2020

Vi takker for 181 solide opptredener i Skeid-buret og ønsker Idar lykke til med nye utfordringer.

SA-SA-SA!

Annonse: