Lille Persille med på laget!

Om du har hatt øynene med deg når du har gjestet Nordre Åsen de siste ukene har du nok lagt merke til en ny logo som har dukket opp både her og der på anlegget. Denne tilhører Lille Persille, altså gjengen som sørger for topp ernæring til A-lagsgutta før trening.

Annonse:

 

Lille Persille holder til på Sinsen, og leverer kombinasjonen av god og sunn mat til bedrifter, barnehager, eventer, og selvfølgelig Skeid. Med fokus på god ernæring og bærekraft, er Lille Persille en voksende bedrift. 

Vårt A-lag på herresiden får levert lunsj fra Lille Persille før trening, og er veldig fornøyde med det. 

- Vi ønsker en best mulig hverdag, og for å kunne prestere maksimalt hver dag er det utrolig viktig med god ernæring, samtidig som det må smake ordentlig. Det er ikke lett å tilfredsstille en gjeng på 30 karer som hver har sin smak, men her får vi levert digg mat hver dag, forteller kaptein Berglie

Lille Persille er ikke bare catering, for de har også åpnet sin egen salatbar i andreetasje på Storosenteret. Den går under navnet Lille P, og er en god mulighet til å teste maten før man bestiller lunsj til hele kontoret. Syntes du det er for masete å dra bort på Storo? Du finner Lille P både på Wolt og Foodora.

Som alle andre kvalitetsbevisste mataktører i Oslo bruker Lille Persille selvfølgelig råvarer fra våre gode venner i Strøm-Larsen. 

Skjermbilde 2022-10-24 kl. 10.51.39.png
Lille Persille var allerede i helga kampsponsor mot Kongsvinger.

- Vi er veldig fornøyde med å ha fått Lille Persille med på laget. En lokal og voksende bedrift med gode verdier, god mat, og ikke minst bra folk. Dette er et samarbeid jeg tror og håper skal leve godt og lenge i Skeid, forteller markedskoordinator Espen Gustavsen. 

Vi ønsker Lille Persille hjertelig velkommen til Skeid!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: