Lars Kvarekvål klar for Skeid

Ny keeper inn

Vi ønsker Lars Kvarekvål velkommen til Skeid. 

Lars er 20 år gammel, keeper og har trent med Skeid en periode. Lars er opprinnelige fra Ullern, og har etter det spilt for Stabæk og Florø. Han har også flere aldersbestemte landskamper for G-15, G-16 og G-17.

- Jeg er keeper, god med beina, reasjonssterk og god i feltet. Kanskje en klisjé å kalle seg moderne keeper siden alle keepere  er moderne nå, men joda. Jeg er en moderne keeper, sier Lars.

Ambisjoner om å utvikle seg videre

Lars har tegnet en avtale ut 2020 med Skeid.

- Emil har operert i år, og det vil ta tid før han er tilbake og er helt kampklar. Så da er vi veldig fornøyd med å få inn Lars nå, som komplementerer det spennende keeperteamet vi har. Om 3. divisjon kommer i gang fra august blir det en ordentlig hektisk høst for oss. Fra før har vi Idar, og de to juniorkeeperne Adam og Eirik, sier trener Gard Holme.

Lars er klar for å kjempe seg inn på laget.

- Jeg har fått et godt inntrykk av klubben og spillergruppa etter å ha trent her en stund nå, og ønsker å videreutvikle meg sammen med Skeid. Ser fram til å lære videre av Rob, som er en dyktig keepertrener. Det er et godt keepermiljø i klubben, så nå handler det om å jobbe hardt og utfordre og kjempe om en plass på laget, fortsetter Lars.

 

Annonse fra Obos-ligaen: